Перейти до змісту

У Луцьку зростуть тарифи на квартплату

info

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Луцьку зростуть тарифи на утримання житлового фонду

Департамент житлово-комунального господарства луцької мерії розглядатиме можливість запровадження нових, економічно обґрунтованих тарифів на утримання житлового фонду. Такі плани владної структури було озвучено учора, 31 березня під час засідання комісії з питань погашення заборгованості по заробітній платі, - повідомив ЗІК.

Виявляється, керівники ЖКП та представники департаменту ЖКГ мають різні точки зору на чинні тарифи. Перші запевняють, що нинішня вартість утримання житлового фонду і на половину не покриває реальних витрат, натомість владці із профільного департаменту муніципалітету кажуть, що цей показник становить 97%.

Так чи інакше, але на житлово-комунальних підприємствах, зокрема - МЖК, ЖКП № 3, 5, 6 - з’явилася заборгованість по зарплаті. Як зазначалося під час наради, за січень-лютий збитки луцького житлово-комунального господарства становили сотні тисяч гривень.

Як один із виходів зі скрутного становища, чиновники департаменту ЖКГ називають підвищення тарифів на утримання житлового фонду. Також розглядатимуть варіанти оптимізації співпраці із виконавчою службою тощо. Однак заступник міського голови Петро Гоцалюк зазначив, що в нинішніх умовах до можливості здорожчання тарифів слід підходити обережно і зважено.

http://zik.com.ua/ua/news/2008/04/01/131656

Опубліковано

либо 1 апреля в разгаре, либо чиновникам жить надоело.

в Луцке тарифы выше киевских. даже после поднятия в Киеве.

куда еще повышать? это с Луцкими зарплатами-то...

Опубліковано
Дехто, поки не згадає Тимошенко в туалет сходити не може...

есть такой рефлекс..

Опубліковано

Ну мені житло більш дороге. Довести до ручки легко, а вивести з такого стану дорого і важко <_<

В нас тарифи на все будуть піднімати. Питання кількох місяців :)

Опубліковано

Якби жекі працювали нормально, то ше куди нешло. В мене всі підїзди прибрані, пофарбовані, нема бичків і бумажок, подвіря прибране, дерева побіляні і обрізані, і кущики навколо дому. Самі вибираем кому платити за послуги.

Опубліковано

А я хочу сказати хороше про жеки :)

У нас в дворі чисто-кожен ранок тітоньки підмітають, ліфти працюють, у підїзді також замітають, просто коли зранку чисто, а увечері кампанія наших діток залишає таке-ее--ее :)

то працівникам жеку треба жити в наших дворах.

Я навіть цим 2 тітонькаи дала по шоколадці, вони якось так швидко їх сховали ніби боялися що хтось побаче.

А на підвищення квартплати хочеться вийти на майдан і покричати щось поганеньке

але чи поможе?

Опубліковано

ващє-то в Луцьку - разброс від 16 до 91 коп. за квадрат... Ми тут - середняки)

Але поднімати щас таріфи - закруто. Хай би вже хоть опалювальний сезон закінчисвся

http://www.pravda.lutsk.ua/?p=6360

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...