Перейти до змісту

Шукаю майстра для мурування каміна!

margo4054

Рекомендовані повідомлення

Шукаю майстра який може змурувати кутовий камін,за помірними розцінками) терміново!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо "помірна ціна", це визначний критерій пошуку, то не за тим шукаєш. Каміни за "помірними цінами" мурують халтурщики, після яких або димить, або не горить... Бо справжні майстри-камІнщики цінують свій професіоналізм і знають собі ціну. В них черги.

... в результаті "помірних цін" потім доводиться шукати дійсно камінщика, розбирати і складати по-новому. Не дарма "скупий платить двічі", а тут відразу тричі, бо ще за розбирання... Краще подумай двічі, чи тричі...

ПиСи: порада з гіркого досвіду колеги і з подібних історій в інеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповів в ПП. Дзвоніть, домовляйтесь. По цінах не скажу. Мені мурував камін, сусідам піч. Швидко та як на мене якісно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...
В 07.08.2016 at 16:25, jack74 сказал:

Якщо "помірна ціна", це визначний критерій пошуку, то не за тим шукаєш. Каміни за "помірними цінами" мурують халтурщики, після яких або димить, або не горить... Бо справжні майстри-камІнщики цінують свій професіоналізм і знають собі ціну. В них черги.

... в результаті "помірних цін" потім доводиться шукати дійсно камінщика, розбирати і складати по-новому. Не дарма "скупий платить двічі", а тут відразу тричі, бо ще за розбирання... Краще подумай двічі, чи тричі...

ПиСи: порада з гіркого досвіду колеги і з подібних історій в інеті.

Не у всіх висока ціна відповідає якості!!!! Головне вміння і незажерливість! А те що деякі беруть високу ціну,то не є доказом того що вони аси своєї справи!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 07.08.2016 at 20:49, sirgo сказал:

Відповів в ПП. Дзвоніть, домовляйтесь. По цінах не скажу. Мені мурував камін, сусідам піч. Швидко та як на мене якісно.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

0958635359

0676871356

Володимир Хомович.image-d149be360a272c2e7b3876a1ed8d3715f4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, margo4054 сказано:

Не у всіх висока ціна відповідає якості!!!! ... А те що деякі беруть високу ціну,то не є доказом того що вони аси своєї справи!

де ти прочитав, щоб я тАк казав?

я писав, що хороший майстер цінує своє вміння і свою роботу. А не навпаки. Кожен оселедець - риба, але це абсолютно не значить, що кожна риба - оселедець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...