Перейти до змісту

Куплю штекер на зарядку до ноутбука 5.5 х 3.0 мм

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібен штекер на зарядку до ноутбука 5.5 х 3.0 мм

де в Луцьку можна купити? Ідеально - з послугою припаяти на зарядку

Опубліковано

пардон, де саме це продають, де шукати? можливість ремонту є?

ціна +\- для розуміння

Опубліковано

Там брати електроніку продають, думаю, як в когось спитати, то скажуть де. Не знаю на рахунок ціни, але в 100грн. вкластися можна разом з роботою, ще й щось лишиться (я так думаю).

Опубліковано

мабуть до ноута samsung, там якщо точніше то  5.5 х 3.0 х 1.0 мм бо там ще штирьок всередині є, останній раз в братів брав десь по 70грн., там зразу шнур литий із штекером, розколюєш зарядку і підпаюєшся всередину, короче як заводське виходить

Опубліковано

саме так - для самсунга! дякую за уточнення про штирьОК :)

де знайти ваших братів?)

Опубліковано

вхід в варшавку той що йде як спустись від там-таму, як зайшли то поворот наліво в другий прохід між черепашками і тільки повернули то зразу друга черепашка з права, а точніше там невеликим магазином зроблено, тобто є вхід-двері

Опубліковано
4 хвилин тому, ibnmamed сказано:

Зробили в Ратексі (ratex.com.ua) штекер - 15грн, робота - 10грн

Це майже нахаляву. Особисто не бачив майстра, щоб менше ніж за 20грн. щось паяв.

Опубліковано

сам здивувався

ще так прозвучало: "нууу гривень 10 точно візму за пайку..." :) тому дав 50 за все

років 5 тому назад заходив до них за пультом, досі ті самі старші порядні люди працють

Опубліковано
2 часа назад, ibnmamed сказал:

сам здивувався

ще так прозвучало: "нууу гривень 10 точно візму за пайку..." :) тому дав 50 за все

років 5 тому назад заходив до них за пультом, досі ті самі старші порядні люди працють

Вам же казали куди йти, той штекер вам на місяць часу(а може і того менше), повірте з практики, перепаюються такі речі тільки готовим литим шнурком, таким як на малюнку

209213186_w640_h640_118_500x500.png

• 2 місяця потому...
Опубліковано
В Friday, July 01, 2016 at 18:02, Sashapetrash сказал:

Вам же казали куди йти, той штекер вам на місяць часу(а може і того менше), повірте з практики, перепаюються такі речі тільки готовим литим шнурком, таким як на малюнку

Тема знову актуальна :)

Ти був правий, скупий заплатить двічі) зарядка вже накрилась

буду шукати де робити, якщо в когось є інфо де ще можна купити і відразу зробити - поділіться інфо, плз

Опубліковано

Неор шнурок - теж зазвичай лайно, січення дротиків мінімально можливе, екранування відсутнє, конектор на 20 раз вставити\вийняти.

ліпше всього шукати б\у оригінал або сертифіковану універсальну...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...