Перейти до змісту

Продам світлу спальню

Volynjaka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам спальню у хорошому стані: два ліжка, дві приліжкові тумби, трюмо, шафа три дверна, шафа двох дверна, антресолі для шаф. Покриття лакове. У ліжок для зручності встановлено з одного боку низькі бильця, рідні високі теж є. 4500 грн.

IMG_5208.jpg

tr copy.jpg

IMG_5199.jpg

IMG_5221.jpg

IMG_5223.jpg

IMG_5224.jpg

Опубліковано

Рарітєт:) Приліжкові тумбочки вже троха розвалились)))) навряд чи куплять його за такі гроші

Опубліковано

в мене є таке саме "чудо" тільки в темному кольорі. Шкафи і антресолі ще нормальні. Приліжкові тумбочки треба переробляти щоб вони мали вигляд і нормально шухляди їздили. А в ліжках не "встановлені низькі бильця"  сумніваюсь що їх доробляли. В мене 2 задніх бильця просто часто розхитувались і їх регулярно приходилось докручувути. (система кріплення билець там непродумана).  Я  їх просто зняв. По фото видно що ви теж. Матрасам  тим що йшли в комплекті теж вже напевно капець.

Висновок: для себе брати неактуально. А для квартирантів за 2000-2500 грн. буде якраз. Я вже мовчу, що для того щоб його все розібрати перевести і зібрати прийдеться помудохатись. Рекомендую шкафи по максимуму не розбирати, і перевозити цілими тоді в принципі вони ще служитимуть довго.

Опубліковано

Зниження ціни - 3500 грн.
Чому не  2000-2500 грн.: меблі 2/3 свого віку зберігалися у фабричних картонках без експлуатації - не було квартири, тому матраси ще не зношені. Що до билець, дійсно фабричне кріплення слабке та потребувало ремонту, але у нас коло ліжок вузький прохід, що в купі з високим бильцем регулярно дарувало синяків - тому бильця замінено на низькі,  при потребі викладу окремо фото.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дуже висока ціна для таких старих меблів... Знижуйте ціну в рази! І тоді можливо хтось забере.. Меблі такого типу віддають взагалі просто так, тим хто потребує..

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...