Перейти до змісту

Продам світлу спальню


Volynjaka

Рекомендовані повідомлення

Продам спальню у хорошому стані: два ліжка, дві приліжкові тумби, трюмо, шафа три дверна, шафа двох дверна, антресолі для шаф. Покриття лакове. У ліжок для зручності встановлено з одного боку низькі бильця, рідні високі теж є. 4500 грн.

IMG_5208.jpg

tr copy.jpg

IMG_5199.jpg

IMG_5221.jpg

IMG_5223.jpg

IMG_5224.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене є таке саме "чудо" тільки в темному кольорі. Шкафи і антресолі ще нормальні. Приліжкові тумбочки треба переробляти щоб вони мали вигляд і нормально шухляди їздили. А в ліжках не "встановлені низькі бильця"  сумніваюсь що їх доробляли. В мене 2 задніх бильця просто часто розхитувались і їх регулярно приходилось докручувути. (система кріплення билець там непродумана).  Я  їх просто зняв. По фото видно що ви теж. Матрасам  тим що йшли в комплекті теж вже напевно капець.

Висновок: для себе брати неактуально. А для квартирантів за 2000-2500 грн. буде якраз. Я вже мовчу, що для того щоб його все розібрати перевести і зібрати прийдеться помудохатись. Рекомендую шкафи по максимуму не розбирати, і перевозити цілими тоді в принципі вони ще служитимуть довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зниження ціни - 3500 грн.
Чому не  2000-2500 грн.: меблі 2/3 свого віку зберігалися у фабричних картонках без експлуатації - не було квартири, тому матраси ще не зношені. Що до билець, дійсно фабричне кріплення слабке та потребувало ремонту, але у нас коло ліжок вузький прохід, що в купі з високим бильцем регулярно дарувало синяків - тому бильця замінено на низькі,  при потребі викладу окремо фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда....я свою сучасну прдала за 1000грн...дивлячись на цю вже жалію))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Дуже висока ціна для таких старих меблів... Знижуйте ціну в рази! І тоді можливо хтось забере.. Меблі такого типу віддають взагалі просто так, тим хто потребує..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...