Перейти до змісту

Порівняння відеокарт.Допоможіть обрати!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я зібрався купляти відео на AGP.

Цікавлять при відеокарти:

256Mb Geforce 7600GS Asus DVI TV-out N7600GS Silent/HTD ( N7600GS Silent/HTD 256Mb) - 500грн

128 Mb Geforce FX 6600GT DVI TV-out Asus 128-bit N6600GT/TOP/TD/128M ( 1.6 ns ) ( C1VE45) - 550грн

512Mb GeForce 7300GT XpertVision DVI TV-out ( DDR2 ) - 450грн

І я незнаю яка буде швидша на моїй материнці (MSI 865PE Neo2-PS)?

Підкажіть яку краще купити, не за порівнянням ціна-якість, а яка дійсно буде на першому, другому, третьому місті...

Опубліковано

7600GS буде сама швидша,6600GT за такі гроші гон брати...

2 dimmon - йому потрібно AGP a там PCIe

Опубліковано

підтримую dimmon

той антиквар що ти написав брати за такими цінами просто тупо. за $60 я продавав свою 7600gt, і то коли то було. зараз думаю і $50 вона не вартує. а вона на голову вище всіх що ти перерахував.

якщо по суті (чистій швидкості) з перерахованих найгірший варіант 7300гт, 6600гт і 7600гс десь в рівень. 7600гс плюс що вона сайлент

Опубліковано
dimmon

Ти радиш йому ПСІ-Е :0

а йому потрібно АГП. .

Не вводь в оману людину..

Да сори, не доглядел. Но суть не меняет, думаю тут можно взять б/у АГП карту и не тратиться.

Опубліковано

А оберни свою увагу на HD2600XT 512 правда ціни не знаю і чястоти пам"яті, і гонется пагано але от знакомий брав казав бомба

Опубліковано
А оберни свою увагу на HD2600XT 512 правда ціни не знаю і чястоти пам"яті, і гонется пагано але от знакомий брав казав бомба

Та бомба вже малость устаріла та і не така вона і бомба ,так хлопушка :0134: , це во перших ,а по друге ,щось я не чув щоб в нас продавали цю карту на AGP , про що й собствено і йде мова.

PS. кожний кулик хвалить своє болото.(с) :0077:

Опубліковано

Та бомба вже малость устаріла та і не така вона і бомба ,так хлопушка :) , це во перших ,а по друге ,щось я не чув щоб в нас продавали цю карту на AGP , про що й собствено і йде мова.

PS. кожний кулик хвалить своє болото.(с) :)

За ті гроші це казка! ATI завжди брало ціною :) ! І в продажі вона є, тількі треба знати де шукати, хочя знайти її тяжко! :) але вона взує Geforce 7600GS 256Mb Хочя якщо маєш результати своїх тестів, то покажи??

Опубліковано
За ті гроші це казка! ATI завжди брало ціною ^_^ ! І в продажі вона є, тількі треба знати де шукати, хочя знайти її тяжко! :D але вона взує Geforce 7600GS 256Mb Хочя якщо маєш результати своїх тестів, то покажи??

По перше, мені потрібно AGP, по друге HD2600XT 512 на тому ж AGP знайти, ну ДУЖЕ тяжко, але коли знайдеш то ціна буде на 3 штуки Geforce 7600GS 256Mb !!!

І якщо ти знаєш де шукати, то поділись, де, скільки коштує, нова, Б/У ?

А HD2600XT 512 дійсно, як ти виразився "взує" Geforce 7600GS 256Mb!

Опубліковано
За ті гроші це казка! ATI завжди брало ціною :_07: ! І в продажі вона є, тількі треба знати де шукати, хочя знайти її тяжко! :_36: але вона взує Geforce 7600GS 256Mb Хочя якщо маєш результати своїх тестів, то покажи??

По перше, мені потрібно AGP, по друге HD2600XT 512 на тому ж AGP знайти, ну ДУЖЕ тяжко, але коли знайдеш то ціна буде на 3 штуки Geforce 7600GS 256Mb !!!

І якщо ти знаєш де шукати, то поділись, де, скільки коштує, нова, Б/У ?

А HD2600XT 512 дійсно, як ти виразився "взує" Geforce 7600GS 256Mb!

Вже третій раз пишу де! Модератор стерає! Так сам подумаї!

Опубліковано
якщо хочеш щоб модератор не стирав -- напиши грамотно, а не просто понос букв

Так тут багато хто ще гірше пише! ;)

Опубліковано

Всім дякую за увагу, поради, і просто флуд...

Наразі я визначився з відео, знаю яка краща/гірша.

Тема вже не потрібна, можете закривати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...