jack74 Опубліковано 20 Червня, 2016 в 09:10 #1 Опубліковано 20 Червня, 2016 в 09:10 Побачив "з супутника" озерце з непоганим пляжем - озеро Ухове біля села Уховецьк Гарний пляж, що я побачив, обведений червоним, але тут @ODZER писав, що він (я так розумію, саме про це місце він вів мову?) начеб-то відгорожений і належить піонерському табору, котрий обведений рожевим... якщо так, то чи не доступно ставити палатки поруч, попід деревами, обведено зеленим?... Хтось там відпочивав?
mykola Опубліковано 20 Червня, 2016 в 18:36 #2 Опубліковано 20 Червня, 2016 в 18:36 Пару років тому був на цьому озері, 15-17 кілометрів від Ковеля по бетонці в сторону Маневич і ще плюс 1-2 км від цієї бетонки в сторону Уховецька. Дозволяли відпочивати з протилежної сторони від табору, з сторони села.
kvantov Опубліковано 20 Червня, 2016 в 19:22 #3 Опубліковано 20 Червня, 2016 в 19:22 Ніякий там пляж не загороджений. Був там минулого року і нічого не було. І ніколи не помню шоб був загороджений пляж. Пляж чистий, піщаний, добрий для діток. Поки зайдеш мені по шию -190 см.- потрібно метрів 50 пройтись. Людей не так багато відпочиває. І палатки ставлять, і машини і люди пікнік влаштовують , там де в тебе обведено червоним. Поряд є магазин з пивом, водою, чіпсами, морозивом. Так що вперед розвідувати Ковельщину. Не забудь захватити вудки, щоб було з чого зробити юшку!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.