Перейти до змісту

Гаряча вакансія сисадміна.

MrVes

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шановні панове, на даний момент має місце факт існування вакансії системного адміністратора.

Адмінити потрібно вінду 2 сервака + паро машин з лінухою (тупо заливається образ та все).

Робочий графік з 9-00 до 18-00. При необхідності прийдеться вийти у вихідний (але це рідкість).

ЗП в діапазоні 300 "убітих єнотів".

Резюме слід вислати за адресою: [email protected] на ім’я Андрія Володимировича.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

300 єнотів маловато звісно, але це ще багато залежить від фактору... на чом адмінить ? які компи і привязаность до стульчика :90:

З.Ы. для варіанту скину резюме на всяк випадок..

• 2 тижня потому...
Опубліковано

По факту маємо декілька машин та безліч вільного часу.

Також радує факт віддаленості від керівнитства на 150+ км, що робить робочий графік досить гнучким :ok2:

Опубліковано

Слово fozzy, в адресі на яку необхідно надсилати резюме, наштовхує мене на думку про те, що адмінити необхідно магазин "Сільпо" (адже вони входять в цю мережу маркетів (світову мережу)).

300 єнотів із офіційним працевлаштуванням чи без оного?

Опубліковано
Слово fozzy, в адресі на яку необхідно надсилати резюме, наштовхує мене на думку про те, що адмінити необхідно магазин "Сільпо" (адже вони входять в цю мережу маркетів (світову мережу)).

Як би я написав домашню поштову скриньку (на яку всетаки попадають відібрані співробітниками "Фозі" резюме), то це б значило ща потрібно адмінити мій домашній комп чи Датагруповський поштовик? :)

З офіційним оформленням.

Сьогодні до Львову їздив на співбесіду один з кандидатів. Про актуальність буду знати завтра.

Опубліковано
300 єнотів маловато звісно, але це ще багато залежить від фактору... на чом адмінить ? які компи і привязаность до стульчика ;)

З.Ы. для варіанту скину резюме на всяк випадок..

то 300 це чистими?

Опубліковано

Шановні панове висококласні спеціалісти.

Для "висококласних спеціалістів" та "радників" відзначу, що від висловленої вами "думки" на форумі ФЗП у корпораціїї-роботодавця не зміниться.

Для тих хто зовсім не вміє читати (супер-мегаспеціалістів) відзначу, що ЗП в 300$ за те що ви будете н@$#@я не робити - досить пристойна винагорода особливо враховуючи безліч вільного часу та доступ в Інтернет.

то 300 це чистими?

Так. На руки.

З.І. Я можу додати що міє місце ще й премія, але тоді позлітаються усі геть ледацюги :D

Опубліковано

Щоб прискорити процес можна написати мені на мило - [email protected] (перевіряю в вечірній час), або ще краще в робочий час перекинути аською (155-158-318)

З.І. Якщо в резюме була вказана бажана заробітна плата вища за названу мною, то вони Львовом не розглядалися (і до мене не попадали).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...