Перейти до змісту

Порадьте маршрут Луцьк - Кам.-Подільський - Хотин - Чернівці ....

ineedmoney

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Порадьте маршрут Луцьк -(по дорозі Почаїв і т.п.)  - Кам.-Подільський - Хотин - Чернівці .... а далі неможу визначитись)

Можливості : 2 дні, до 1000км на авто, ночівля в Чернівцях.

Далі думаю чи на заліщики і далі франківськ - львів або надвірна а далі франківськ - львів але що там можна подивитись по дорозі.

Опубліковано

по карті дивились? по факту краще луцьк -рівне-нітіших хмельницьк-камянець-хотин -чернівці і далі...не вздумайте в чорткові зрізати на камянець-жопа там дорога)0

Опубліковано

22 травня їздив з луцька в кам'янець на фестив. повітр. куль.

намотали порядку 700 км.

по дорозі туда заїжали в золочів і підгорецький замок і тараканів, тернопіль.

з чотирма зупинками по годину-дві дорога зайняла орієнтовно 11 годин. мали виїхати в 8 ранку але реально виїхали в 9. там були десь в 20 + -.

дорога так собі. осоновні проблеми почались десь з чорткова. але там не сильно довгий участок.

cVkTOInOLNc.jpg

назад хотіли побачити печери тернопільщини підозерну, оптимістичну чи ще якусь яку небудь.

щоб ті печери були прокляті !!! місцеві про них не знають. гугл нас по трасі завіз нормально, а от одна з них була в полі а друга в лісі.

в полі знайшли відносно легко. підказали місцеві, а от та що в лісі то ппц. побродили пошукали десь годину. це та що оптимістична

але нас розчарувало те що обидві закриті! там місцеві бариги роблять екскурсії, але щоб їх знайти і з ними домовитись то ще треба потратити пару годин часу.

а в нас його не було. кароч жопа. розчарувались і поїхали на заліщики, так як до них було ближче, ніж вертатись назад до траси.

дорога до печер і заліщиків жопа жопа ЖОПА. запасайтесь терпінням +)

oJooSjVQcWQ.jpg

назад їхали через заліщики-кременець на дубно. дорога слабувата весь час. тільки 11 км дубенської траси хороші і все. в тернопільській обл теж не ахті.

по кілометражу вишло більше. зупинок менше. реально 2 зупинки де печери і заліщики. дорога гірша і зайняла так само десь 11 годин + -. виїжали в 10 ранку в пів 22 були в луцьку.

реально встигли побачити не все.  наприклад на кременецький замок і гору бона у нас вже не вистачало часу і натхнення. а ще по дорозі кілька менших розвалюшок і просто цікавих краєвидів.

в 2х словах якось так. можу більш детально розписати що цікавить.

Опубліковано

дружина каже в хотині 24-26 червня фест бессарабський колорит. можна заїхати туди і ще є збараж там недалеко по дорозі біля тернополя.

в хотині гарно. варто їхати. в забражі так собі. гарно але менш цікаво

все інше думаю знайдете в інтернеті

Опубліковано

Печери Тернопільщини - це цікаво. І справді кожному стрічному дорога закрита (хоча б з міркувань безпеки). Екскурсії проводять спелеоклуби. Усі контакти є в Інтернеті. І фотографії. І розцінки. Дорогувато, правда, буває.  

Опубліковано

Отож, проїхався я таки по такому маршруту... По факту зупинявся не у всіх містах селах по проспав і часу було обмаль. Було так:

Луцьк- Дубно - Тараканів - кременець -вишневець -збараж - тернопіль - скалат-гусятин-чемерівці - камянець- хотин - чернівці (НОЧІВЛЯ)- заліщики-коломия - франківськ-калуш-долина-моршин- стрий-львів-луцьк. Маршрут слабенький другого дня.

не рекомендую готель Премєр в центрі чернівців - ціни огого і до ранку пяні воплі в караоке знизу.

намотав близько 1300км. 

повторюсь як вище було написано починаючи з Тернополя по ходу маршруту до Стрия дорога - ЖОПА ЖОПА ЖОПА, навіть не можу пригадати де були нормальні відрізки дороги.  я був шокований, тим паче на низькопрофільних 17 колесах. до того ж отримав камінюки в лобове - в результаті два сколи на нещодавно заміненому склі. їздив без навігатора, в хрещатику - там де панорама на заліщики, незрозумілі знаки, в результаті намотав лишніх 30 км по грунтовці і виїхав в...... хрещатику, пізніше хлопці на посту дпс молодці намалювали гарно на листку дорогу. бо в місцевих не варто питати.

Як результат - трохи розчарований, проте хотин камянець, заліщики того варті. крім того вперше був в чернівцях, місто дуже сподобалось.

Опубліковано

@ineedmoney заливай свої фото з поїздки! особливо цікаво  скалат-гусяти,  калуш-долина-моршин.

а я ввечері своїми поділюся =)

ми їздили з навігатором, вказав кінцеву точку і особливо не думаєш про маршрут. інколи правда підводить, одного разу в якомусь смт. заврнув навігатор на пішохідну дорогу з обривом і сходинками. добре що швидко не їхав в цей час =)

Опубліковано
Багато фото під катом (навмисно вставив малі) 

VPbMqK4R1RE.jpg

IQFll7uJNWo.jpg

DTZusiXUCz8.jpg

EEcwcVUOq-I.jpg

UGMV6XWoFis.jpg

wiAuFCmIJmw.jpg

кілька кадрів з квадрика

WxtTXATeIMI.jpg

9rEYFsHmymQ.jpg

kLD1ZaPe5y0.jpg

QDKC2P3Uln0.jpg

Ue320oRocIM.jpg

5jK2c65vBeg.jpg

x_FH0Ty0u6I.jpg

InJkSmFTd-Q.jpg

9k82EmUVVTM.jpg

qOYZAEqr8Ds.jpg

JF-k1-w2lw0.jpg

o5bN8zh5Yxc.jpg

H4SNXucDbGU.jpg

Hide  
інші місця на відео, або не фотографував просто

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...