Перейти до змісту

Тривале зберігання велосипеда - які поради?


Рекомендовані повідомлення

Є Bergamont Platoon 4.9. Хороший велосипед і бажання його на щось інше міняти немає. Але велосипед зараз не використовується. Стоїть, і буде стояти ще певний час.
 

- Що потрібно буде зробити після простою в 4-5 років? (зірочки, цеп, систему і так, і так пора міняти) Шини, мабуть, під заміну. Каретка, рульова, втулки - змазувати, мабуть? Що з вилкою (одна нога повітряна, здається)? Що з гальмами (гідравліка)? Чи буде це фінансово доцільно? Можливості робити регулярне ТО немає - лише потім, в кінці.

- Продавати? Дивлюсь в тему продажів, і щось бачу, що це зараз "дохлий номер", ні?

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

думаю гума під заміну, розкажу факт з життя, в мене вєл пролежав 4 роки на горищі будинку, поки не зміг їздити на ньому. То змазав лише цеп, і замінив покришки разом з камерами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячися який термін буде велосипед стояти, в любому випадку його потрібно підвісити, перекидку поставити на маленьку зірочку, щоб пружина не розтягувалася, колеса час від часу підкачувати. Законсервувати його потрібно в чистому вигляді, змазати і все таке. Якщо він буде років 5 висіти, то на мою думку його краще продати. Гривню поміняти в доляри, заховати в банку, і коли треба буде велік на ті гроші купити собі коника. Але якщо він Вам подобається, то по можливості хоча б раз в місяць вижджайте на ньому. З гідрою і повітряною вилкою після такого простою 100% буде гемор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкачувати і їздити ніхто не буде - це факт.

Продати можна - от тільки треба знайти, кому він треба. Він купувався доларів за 700-800 новий. Скільки я за нього візьму зараз? Щоб не вийшло так, що продам за вартість рами :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут аби за півціни продати. Приїду, подивлюсь на нього, сфотографую, виставлю тисяч за 9. Якщо не продасться, значить без варіантів - буде стояти і чекати свого часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если не ездить, резина пойдет трещинами, пыльники, покрышки, камеры, возможно манжеты в гидравлике. Возможна коррозия стали, ухудшение качества лакокрасочного покрытия.

Вел, как я понял 2009 года, уже минус к цене из-за возраста, а через 5 лет это падение будет еще выше. Сейчас начало велосезона, дальше спрос будет ниже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...