lojioki Опубліковано 21 Березня, 2008 в 11:18 #1 Опубліковано 21 Березня, 2008 в 11:18 Мне очень нравится гр. VIA ЧАППА, но я поняла что очень много народа знает их песни, но не знает кто их исполняет.....если кто знает....напишите, у кого есть их песни, клипы......и вообще какого ваше мнение о них?
Bit Опубліковано 21 Березня, 2008 в 20:18 #2 Опубліковано 21 Березня, 2008 в 20:18 хм... в якому жанры вони спывають?ы хто то такі?
Oushen Опубліковано 22 Березня, 2008 в 08:48 #3 Опубліковано 22 Березня, 2008 в 08:48 Мне очень нравится гр. VIA ЧАППА, но я поняла что очень много народа знает их песни, но не знает кто их исполняет.....если кто знает....напишите, у кого есть их песни, клипы......и вообще какого ваше мнение о них?Солист группы Илья, у него еще есть неплохой блог про маркетинг http://tavly.blogspot.com/ , а саму VIA ЧАППУ я даж и не слушаю, только блог его изредко читаю, иногда можно почерпнуть что-то полезное.
_sergius Опубліковано 23 Березня, 2008 в 13:25 #4 Опубліковано 23 Березня, 2008 в 13:25 Раніше слухав. Познайомився з їх творчістю по спільним трекам з Міхеєм (Сергієм Крутіковим). Зараз теж можу з радістю послухати, є досить класні треки. Однозначно оцінити цю групу важко, але послухати варто. Для поціновувачів стилю скажу що кожен може знайти там щось своє: від лірики до раздолбайства.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.