Перейти до змісту

Картрідж засох

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть, як зробити шоб кольоровий картрідж знову друкував. Я около місяця нічого недрукував. Чорний то друкує добре, а кольоровий вже ні. Може гарячою водою змочити сопло? :D

В центр нести чи ні?

Опубліковано

если ни разу картридж не запрявлял то можешь размочить его (например WWM "жидкость для промывки картриджей") если запрявлял чернилом InkTec то забудь и выкени картридж, это чернило пигментное, а если заправил WWM-ом (оно на основе чернил) то размочится просто. А вообще, мой тебе совет, лутше выкинь, купи новый и наслаждайся качеством фотопечати, оригинальные чернила все таки :D

Опубліковано

Я розпарював під струменем пару від носика чайника, 3 рази, надлишок фарби промакав серветкою, потім прочистку головок штатну принтерну декілька раз.

На Сінті приблизно така-ж технологія, тільки в них парогенератор ультрапотужний. Пігментні піддаються важко, згідний з попереднім оратором. :D

Опубліковано
Що за принтер?

Canon MP180.

Новий картрідж (похожий як мене) я бачив коштує 700 грн.

Попробую паром чайника.

Вже одного разу було подібне, то я його заправив, зробив пару очисток, протер - і пішло.

Дякую шо відгукнулись ;)

Опубліковано

.....і що в вас за садиські методи: пара....гаряча вода...... :).... береться картридж і дистильована вода (налити наприклад в капронову кришку) погружається туди соплами і кисне трохи часу. Якщо недопоможе - тоді вже за новим катриджем....Хюлєти відмочуються майже завжди успішно....

Опубліковано

"Парю" вже з п"ять років напевно, ще ні одного не зіпсував.

Але, всі засоби хороші в т.ч. і розчинник. Часом треба день потратити, щоб досягти результату.

Опубліковано

В мене був Епсон, то там друкуючий елемент не на картриджі, а в самому принтері, то як засихало чорнило здиним виходом було тільки чистити і ще раз чистити. А той картридж що ти назвав - це мабуть оригінал, спробуй подивитись в Спрайті щось схоже від InkJet. Texac (чи як там воно правильно) кажу відразу не бери: сама якість чорнил просто ніяка і витрата йде жах.

Опубліковано
...А той картридж що ти назвав - це мабуть оригінал, спробуй подивитись в Спрайті щось схоже від InkJet. Texac (чи як там воно правильно) кажу відразу не бери: сама якість чорнил просто ніяка і витрата йде жах.

Дякую, буду знати :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...