Перейти до змісту

Стимулятори, пояси - працює ?

Sp_RoNdo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мій знайомий хоче купувати собі Стимулятор Pyramid Power, також вговорює мене взяти собі такий же, хоча я чесно не впевнений, що можливе досягнення результату сидячи в теплому кріслі :) Постало питання: Хто з форумчан користувався даною продукцією, справді діє чи це все ф-ня?.. Підкажіть будь-ласка!

п.с. Писати - це все фігня, іди в трінажорку качайся не потрібно - я це знаю! Цікавлять саме роздуми людей на поставлене питання ;)

Опубліковано

пробовал когда-то похожие вещи. скажу сразу - через сало не прошибает. там принцип на электрическом импульсе, который стимулирует сокращение мышц (как опыт с дохлой лягушкой в школьном учебнике), а для этого обязательно почти полное отсутствие жировой прослойки, иначе не работает. ну лупит просто в кожу искрой и все. вообще штука была изначально задумана для корреции мышечного рельефа у дибилдеров, а продается уже наравне с кремлевской таблеткой ;)

впрочем стимуляторы эти неплохо работают на бицепсе и трицепсе, если они есть :)

Опубліковано
пробовал когда-то похожие вещи. скажу сразу - через сало не прошибает. там принцип на электрическом импульсе, который стимулирует сокращение мышц (как опыт с дохлой лягушкой в школьном учебнике), а для этого обязательно почти полное отсутствие жировой прослойки, иначе не работает. ну лупит просто в кожу искрой и все. вообще штука была изначально задумана для корреции мышечного рельефа у дибилдеров, а продается уже наравне с кремлевской таблеткой :)

впрочем стимуляторы эти неплохо работают на бицепсе и трицепсе, если они есть :smile3:

Тобто якщо продовжувати свої звичні тренування, але також користуватися даними сабжами - то ефект від покупки буде чи ні? ;)

Опубліковано
впрочем стимуляторы эти неплохо работают на бицепсе и трицепсе, если они есть

я б не сказав шо є ефект.Просто викручує руку. Непотрібна штуковина

Опубліковано

ты невнимательно читал инструкцию. руку нужно фиксировать (хотя бы удерживать запястье другой рукой), тогда будет эффект. но разумеется он и рядом не сравнится с обычной гантелей

Опубліковано

По ідеї, цей стимулятор заставляє м'язи працювати. В такому випадку не раджу поєднувати його з тренуваннями. М'язи не встигатимуть відпочити і результати тренувань тільки погіршаться.

Опубліковано
По ідеї, цей стимулятор заставляє м'язи працювати. В такому випадку не раджу поєднувати його з тренуваннями. М'язи не встигатимуть відпочити і результати тренувань тільки погіршаться.

Ну тоді я взагалі запутався! Тобто толк від стимулятора є чи ні?.. Покищо я розумію, що толку ніякого :dont:

Опубліковано

Глазкі опен, еті стімулятори в Одесі по 30 грн. в токах "фсе по 5 грн" :dont:..останню надію вбивать неохота, але єсть ум і есть тупость.

Опубліковано
Глазкі опен, еті стімулятори в Одесі по 30 грн. в токах "фсе по 5 грн" :0090:..останню надію вбивать неохота, але єсть ум і есть тупость.

оО! Після цього точно охота відпала :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...