Перейти до змісту

Цікавлять диски 5х112 до Passat B5

AppMark

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
14 minutes ago, Onil said:

Нє, ну може вони дійсно в суперовому стані.

Але 450 доларів за б/в диски на Пассат Б5 - це недорого???

Я здогадувався, що на Волині багато олігархів, але не думав, шо вони тусуються на борді )))

Опубліковано

Я деколи дивуюсь з цін, які люди виставляють за свій товар.... 12 штук за диски?! В сосну пальнувся продавець чи що?))))

За такі гроші жигуль цілий можна купити:D

Опубліковано
9 minutes ago, Selbeor said:

Я деколи дивуюсь з цін, які люди виставляють за свій товар.... 12 штук за диски?! В сосну пальнувся продавець чи що?))))

За такі гроші жигуль цілий можна купити:D

Пошукай в неті, скільки коштують нові штатні (так звані заводські) диски на фольксваген. Побачиш , що Жигуль можна купити за вартість одного диска , а не чотирьох. :)

Я нічого не маю проти ціни за посиланням на ОЛХ, можливо вказана вартість відповідає їх якості і реальному стану.

Мене просто дивує, коли людина каже "шукаю недорогі", а їй пропонують 4 катка за 12 штук.

Опубліковано
23 минуты назад, yu2007 сказал:

Пошукай в неті, скільки коштують нові штатні (так звані заводські) диски на фольксваген. Побачиш , що Жигуль можна купити за вартість одного диска , а не чотирьох. :)

Я нічого не маю проти ціни за посиланням на ОЛХ, можливо вказана вартість відповідає їх якості і реальному стану.

Мене просто дивує, коли людина каже "шукаю недорогі", а їй пропонують 4 катка за 12 штук.

Ну так судя по Вашему аватару, Странно что вас удивляет сумма карманных денег :)

Опубліковано

Якщо пропозиця цікава, ціну і обмін можна обговорити.

Але, якщо ваше відмінне знання ринку запчастин і асортимент для Жигулів відмінне, то це зовсім не значить, що окрім них люди ні на чому не їздять. 

Шкода, що жилульовські не підходять!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...