Перейти до змісту

Eye/Глаз (2008) DVDRip, містика, жах

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж.

Я бачив фільм саме корейський. Дууже сподобався.

Тепер, традиційно, його зняли америкоси.

Ну скоро скачається.

а поки розповім деталі.. (багатенький початок року на новинки :) ) Якщо сподобається - буду чекати HD ;)

IMG118-1205349494.jpg

Название: Глаз  / The Eye	 Год выхода: 2008	Жанр: триллер	Студия:США, Lionsgate / Capital Arts Entertainment	Режиссер: Дэвид Моро, Ксавьер Палю	В ролях: Джессика Альба, Алессандро Нивола, Паркер Поузи, Раде Сербеджия, Фернанда Ромеро, Рэйчел Тикотин, Обба Бабатунде, Дэнни Мора, Хлоя Моретц, Бретт Хаворт	Длительность:92 мин	Перевод: Дублированный

Опубліковано

Заливатиму вже зранку.. а зараз спатоньки...

а ні..

ось

Video: XVID 704x320 25.00fps 1653Kbps [Video 0]

Audio: Dolby AC3 48000Hz 6ch 448Kbps [Audio 1]

Тривалість: 01:32:52

Розмір файлу: 1400MB (1468475392 bytes)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

будь ласка залийте хто має корейський варіант фільму двд ріп, американський сподобався, але думаю оригінал буде кращий

наперед дякую

Опубліковано

Навіть не знаю, що тобі відповісти. :D

Я то пошукаю. Але попереджаю - оригінали (корейські, японські - із мінімумом спецефектів, вони "давлять" на музику реалістичність і витриманість.. чекаєш у фільмі надмегамонстрів - їх там не буде.. зате буде атмосфера створена така - мороз по шкірі.. як дивився оригінальний "ОКО" - заснути після нього було кхм.. "стрьомно"..)

Опубліковано
Страна: США

Режиссер: Оксид Панг Чун

Жанр: драма / фэнтези / ужасы / мелодрама

Продолжительность: 100мин

Год выпуска: 2004

Перевод: Профессиональный (двухголосый)

В ролях: Анжелика Ли / Angelica Lee ... Wong Kar Mun

» Лоуренс Чоу / Lawrence Chou ... Dr. Wah

» Кэнди Ло / Candy Lo ... Yee Mun's Sister

Описание: Манн ослепла в два года. В двадцать ей трансплантировали роговицу и восстановили зрение. Но она стала жертвой необъяснимых явлений. Таинственные фигуры, вестники смерти, преследуют ее неотступно. К тому же Манн видит в зеркале не собственное отражение, а лицо Линг, чью роговицу ей пересадили. Кошмарные видения сводят Манн с ума. И она отправляется на поиски Линг...

Качество: DVD-VIDEO

Формат: VOB

Видео кодек: MPEG2

Аудио кодек: MP3

Видео: 720x416 (1.73:1), 23.976 fps, XviD Final 1.0.3 (build 37) ~2106 kbps avg, 0.29 bit/pixel

Аудио: 48 kHz, AC3 Dolby Digital, 2/0 (L,R) ch, ~192.00 kbps avg

але то мабуть не США...

ось ІМДБ

ось Кіно-говно америкосівський

Опубліковано
чекаєш у фільмі надмегамонстрів - їх там не буде.. зате буде атмосфера створена така - мороз по шкірі.. як дивився оригінальний "ОКО" - заснути після нього було кхм.. "стрьомно"..)

я знаю, що там монстрів не буде, просто хочеться тої атмосфери, про яку ти написав, бо в американському все здається нормально, а останніх 20 хвилин уже і не ужаси, а якійсь екшн з хеппі ендом..

Опубліковано

дякую!!! просто я дуже ціную хороші ужаси, і хочеться не тільки © "бхм..заснути буде стрьомно" а щоб 3 дні "дубасило" ;) )))

P.S. якщо можна, то двд ріп

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...