MarichkaS Опубліковано 18 Березня, 2016 в 17:33 #1 Опубліковано 18 Березня, 2016 в 17:33 Шановні друзі! Київський Національний університет імені Тараса Шевченка проводить психологічне дослідження менталітету українців. Запрошуємо Вас взяти участь у нашому дослідженні. Будь-ласка, виділіть 10 хвилин і пройдіть цікавий тест за цим посиланням:https://goo.gl/PO0nMo Опитування анонімне. Вам буде запропоновано 40 питань, які необхідно оцінити від 1 до 9. Ваш особистий результат - в кінці тесту. Не залишайтесь байдужими! Дякуємо за Вашу участь!
Соромітник Опубліковано 18 Березня, 2016 в 17:53 #3 Опубліковано 18 Березня, 2016 в 17:53 Знаю що ви більше сюди не повернетесь, але всеодно напишу. Дійшов до запитання 33. Я - віруюча людина з варіантами від "категорично ні, я повністю байдужий до релігії" до "безумовно так, я дуже віруюча людина" і закрив нафіг. В Київському національному університеті сидять такі ж дятли як і в інших. Невже я не можу бути віруючим та абсолютно байдужим до релігії одночасно ?
Kryptos Опубліковано 18 Березня, 2016 в 19:52 #4 Опубліковано 18 Березня, 2016 в 19:52 Дійсно убогий тест, жалію витраченного часу. Надіюсь допоміг їхньому "дослідженню"
MarichkaS Опубліковано 19 Березня, 2016 в 08:29 Автор #5 Опубліковано 19 Березня, 2016 в 08:29 Шановний Соромітник, Насправді все дуже просто. Якщо Вам не подобається ні варіант 1, ні варіант 9 - Ви обираєте бал, який знаходиться точно посередині (тобто 5). Це і буде означати, що Ви посередині, тобто як Ви пишете "одночасно" і те, і те. Нема нічого складного. З повагою, дятли з університету
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.