Перейти до змісту

У ВОКЛ в операції дитини брав участь п'яний анестезіолог

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У Волинській обласній дитячій клінічній лікарні в операції дитини брав участь п'яний анестезіолог, про це редакцію ВолиньPost повідомили батьки маленького пацієнта. 
За словами матері 5-річного Назара, Наталії, дитину привезли до лікувального закладу з підозрою на апендицит. До батьків відразу прийшов черговий лікар-анестезіолог, який порекомендував препарати та запевнив, що все під його контролем.
“Він сказав, що він відповідає за нього”, - додає матір.
Наталія заповнила всі потрібні документи, зазначила прізвища лікарів та поставила підписи.
“Прізвище анестезіолога — Олег Шелест”, - згадує жінка. 
Після проведення операції, непритомного хлопчика привезли до батьків. Разом із ним прийшов анестезіолог, Олег Шелест.
“Він сказав, що все нормально. І каже мені: погодуйте дитину грудью, дайте їй їсти, пити. Жінки в палаті підняли шум, мовляв, хто годує дитину після операції на апендицит! А я йому кажу — я не годую дитину грудью, йому вже п'ять років!”, - розповідає Наталія.
За словами жінки, вона відчула від лікаря запах алкоголю.
“Він тримався за стіну, не міг стояти”, - переконує Наталя.
Під час того, як 5-річний Назар відходив від наркозу, в нього почали синіти губи та руки.
“Я перелякалася, тому що не знала, що під час операції вкололи моїй дитині”, - стримуючи сльози, розповідає жінка.

Посилання на ПОВНУ статтю з ВІДЕО на Волиньпост

Опубліковано

Одного розстріляти, а інші другий раз задумаються, чи варто займатись хєрньою

П.с.: особливо обдарованим філософам прохання не утруждатись в плодінні постів типу:

- а в нього ж діти;

- а де ж гуманізм;

- у нас же демократія;

- комуністи не побудували соціалізм і т.п.

П.с.с: просто - РОЗСТРІЛЯТИ (Оскільки на робочому місці після клятви гіпократа був із явними ознаками алкогольного сп'яніння та ще й робив ін'єкцію маленькій дитині. Халатність, безвідповідальність, обман, які могли призвести до непоправних наслідків)

Опубліковано
4 хвилин тому, veter сказано:

Одного розстріляти, а інші другий раз задумаються, чи варто займатись хєрньою

Я також люблю казати, що цю країну врятують масові розстріли. Але виключення є завжди.

Зазвичай, в самих хороший майстрів / лікарів / спеціалістів, є один  давновідомий "порок" - тяга до оковитої чи іншого "блуду".

Впевнений, що як спєц - рівних йому мало.

Але за таке потрібно покарати жорстко. Громадськими роботами. Щоб було принизливо. Гроші - в нього їх вистачає. Там свої такси і дєльожки. Відкупиться.

потрібно публічну порку повернути. По сраці пряжкою.

Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Гроші - в нього їх вистачає. Там свої такси і дєльожки. Відкупиться.

Приниження ефекту не дасть, знов навалиться і за старе. А якщо РОЗСТРІЛЯТИ - вже валити точно не буде і не відкупиться

Опубліковано
9 хвилин тому, veter сказано:

Приниження ефекту не дасть, знов навалиться і за старе.

Не факт.

Зрозумій, якщо всіх розстрілювати - то не залишиться нікого, хто потім зможе тобі допомогти. І чим закінчиться?

прийде двірник із 6-річною освітою рвати тобі зуб? (бо лікарів немає, їх розстріляли за п'янку / хабарі / не професіоналізм (потрібне підкреслити) ) Не той  вирве, і що? Розстріляти і його, бо він не компетентний?

Опубліковано

Скоріш за все "вживав" після операції. Але задача анестезіолога не лише ввести в стан наркозу але і вивести з нього пацієнта, пересвідчитись у відсутності побічних ефектів. Так як не завжди все гладко проходить. Це я так думав. Досі.

Перечатавши тільки що ПОСАДОВУ ІНСТРУКЦІЮ ЛІКАРЯ-АНЕСТЕЗІОЛОГА - жодного порушення в його діях не виявив ?!.

Я в шоці.  

Опубліковано
41 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Зрозумій, якщо всіх розстрілювати - то не залишиться нікого

в першому своєму пості в цій темі я писав не про всіх і мав на увазі візуальний показовий процес, після якого зміни настануть обо'язково

Опубліковано
13 годин тому, veter сказано:

в першому своєму пості в цій темі я писав не про всіх і мав на увазі візуальний показовий процес, після якого зміни настануть обо'язково

В Китаї за вживання наркотиків розстрілюють, але нічого - їх це не зупиняє.

Опубліковано
В 12.03.2016 at 00:32, Opel75 сказал:

Скоріш за все "вживав" після операції. Але задача анестезіолога не лише ввести в стан наркозу але і вивести з нього пацієнта, пересвідчитись у відсутності побічних ефектів. Так як не завжди все гладко проходить. Це я так думав. Досі.

Перечатавши тільки що ПОСАДОВУ ІНСТРУКЦІЮ ЛІКАРЯ-АНЕСТЕЗІОЛОГА - жодного порушення в його діях не виявив ?!.

Я в шоці.  

Не факт !!!
Про те що там деякі лікарі дозволяють собі ПРИХОДИТИ в операційну "під мухою" то ще років 5-ть назад люди, що там працюють, говорили ... це наші реалії ... і то ДИТЯЧА операційна !!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...