Перейти до змісту

Продам LED лампочки...

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт!

Продаю слітодіодні та енергозберігаючі лампи...

енергозберігаючі:

Global 9w e14 - 25грн 
Global 13w e14 - 35грн 

фото

Spoiler

eWusEmNx0eQ.jpg

FbruKdLw6xY.jpgVTwu-Uj1zz8.jpg

LED e14:
Feron 3w e14 - 30грн 
Feron 3.5w e14 Gold - 45грн 
Feron 3.5w e14 Chrome - 45грн 
Feron 4w e14 Gold - 50грн 

Lumen 3.5w e14 - 45грн 

фото

Spoiler

WtLgnSTq_ho.jpgUynYfOY4qK0.jpgcdB88FADpGI.jpg

Electrum 4w e14- 45грн 
Lumen WR-8 - 25 грн 

Maxus 4w e14 5000k - 60грн 
Maxus 4w e14 3000k - 60грн 
Maxus 4w e14 5000k - 60грн 

Maxus 5w e14 3000k - 65грн 

фото

Spoiler

jjW9YQVP7m4.jpgIQSB47qIbz4.jpg

LED e27:

Lumen 4.5w e27- 55грн 

Ще в наявності є дистанційні пульти управління світлом (on\off 4 кнопки), потолочні світильники на 3, 6, 9 лампочок... led прожектори на 30W, внутрішні LED панелі, хрустальні люстри,  і точечні (внутрішні) потолочні світильники і діодні лампочки до них...

паро фоток тут 

Spoiler

KVigMcnAPmM.jpg

За доп інфою сюда, лс, тел Оgg2б2Чо5о або viber...

Можливий опт!!!

h9d7NOfza1w.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як з гарантіями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, Deemon said:

як з гарантіями?

гарантія від виробника, я на них гарантії дати не можу, але можим перевірити що все робить...

Гарантійний обмін надають в магазинах, а там ціни набагато вищі...

В діодних лампочках (якщо правильно експлоатувати)  срок служби від 25000 до 50000 годин, це не економкі з 5000 і не лампи накалювання з 100...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, veronix said:

стільки мало ват а ціни майже такі самі як в магазині, не вигідно в тебе їх купляти, якби були хоч від 6w то вже можна думати тоді...

в магазині на 30% вищі ціни!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, JIuIIa сказано:

гарантія від виробника, я на них гарантії дати не можу, але можим перевірити що все робить...

Гарантійний обмін надають в магазинах, а там ціни набагато вищі...

В діодних лампочках (якщо правильно експлоатувати)  срок служби від 25000 до 50000 годин, це не економкі з 5000 і не лампи накалювання з 100...

Цифри цифрами, можна і мільйон годин вказувати, правда, люмінофор вигорятиме (і падатиме світловий потік) ще значно раніше 25Кіло годин. Умовно, через тиждень лампочка не включиться, і ця вся економія накривається тазіком...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 minutes ago, veronix said:

ні я купляв 7w Svoya 5000к з маленьким і з великим цьоколем по 60грн на північному ринку. Якість супер.

ціни брав з інтернета... і віднімав %... на базарі цін небачив, думав дороще... знач буду скідати ціни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, veronix сказано:

у мене в тулеті висить сама перша ледка якій уже 6-ий рік як світила так і світить, так само яскраво.... то брехня... В них дуже багато переваг і найголовніше що немає нагрузки на очі бо не мирихтять як електрична дуга в звичайній лампі накалювання...

Нехай горщик освітлюється 1 годину в день, 6 років, це всього лише 365*6=2200годин

щоб було більш зрозуміло, про що я маю на увазі - читни - http://led-obzor.ru/primer-vyigoraniya-svetodiodov

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, Deemon said:

Нехай горщик освітлюється 1 годину в день, 6 років, це всього лише 365*6=2200годин

щоб було більш зрозуміло, про що я маю на увазі - читни - http://led-obzor.ru/primer-vyigoraniya-svetodiodov

і шо ти придлагаєш вішати старі соткі, сидіти в жовтому світлі, набагато більше платити за електроенергію, і кожен місяць купляти нові?

збс!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нехай навіть світить цілодобово. за рік - втрата світлового потоку буде 10-20-50% (залежно від якості й вентиляції).

якщо спостерігати лампочку щодня - то втрата яскравості на 20-30% просто не буде помітна.

помітити таку різницю можна тільки люксметром, або поставивши поруч дві повністю ідентичних лампочки - ту, що відпрацювала рік, і нову з тієї ж партії.

"жовте" світло від ЛР мені особисто подабається для домашнього освітлення.

і "звичайна" лампочка також втрачає світловий потік протягом своїх 1000 годин

а які драйвера в цих ЛЕД-Феронах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, JIuIIa сказано:

і шо ти придлагаєш вішати старі соткі, сидіти в жовтому світлі, набагато більше платити за електроенергію, і кожен місяць купляти нові?

яка лампочка з цієї теми замінить "стару сотку"???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 minutes ago, rrid said:

а які драйвера в цих ЛЕД-Феронах?

незнаю... і на офсайті такого не найшов...

найшов... ссилка

там знизу ше відейко є з цим фероном

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, rrid said:

яка лампочка з цієї теми замінить "стару сотку"???

ніяка, тут 4-5вт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Без гарантії всетаки стрёмно. В мене максимуси економки бульше 1,5 роки не одна не проробила. В основному до року. В результаті нуль економії, одне від них добре що вони менше гріються при гарному світовому потоці і все. У співробітника лед за три роки всі 10 здохли(упаковку по акції взяв:))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Не знаю. Брав Максуси. Згоріла менше якза рік - без проблем замінили по гарантії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...