sanbOK Опубліковано 8 Березня, 2008 в 18:05 #1 Опубліковано 8 Березня, 2008 в 18:05 Природа. Вибачайте за якісь знято на Siemens SXG75. Це у мене дома Пізніше викладу ще
ursa Опубліковано 8 Березня, 2008 в 18:26 #2 Опубліковано 8 Березня, 2008 в 18:26 Це у мене дома Наш ковер - цветочная поляна, Наши стены - сосны великаны, Наша крыша - небо голубое, Наше счастье - жить такой судьбою! ©
sanbOK Опубліковано 8 Березня, 2008 в 19:07 Автор #3 Опубліковано 8 Березня, 2008 в 19:07 QUOTEЦе у мене домаНаш ковер - цветочная поляна, Наши стены - сосны великаны,Наша крыша - небо голубое, Наше счастье - жить такой судьбою!©не в прямому смислі дома просто там де я жив постійно раніше досить мальовнима природа, зараз я в Луцьку живу, а фотки на згадку залишились.
ursa Опубліковано 8 Березня, 2008 в 19:20 #4 Опубліковано 8 Березня, 2008 в 19:20 А где дом-то?Туман было бы интересно снять нормальным аппаратом. У меня всё не получается - то есть туман и нет фотега с собой, то наоборот.
sanbOK Опубліковано 8 Березня, 2008 в 20:06 Автор #5 Опубліковано 8 Березня, 2008 в 20:06 Туман было бы интересно снять нормальным аппаратом. У меня всё не получается - то есть туман и нет фотега с собой, то наоборот.Сам зняв випадково, але якщо вдасьця ще раз зняти буду брати кращу камеру. Бо реально прикольно виглядає. Якщо шум трохи в фотошопі убрати виходить досить непогано.
imp13 Опубліковано 9 Березня, 2008 в 20:10 #7 Опубліковано 9 Березня, 2008 в 20:10 невеличка порада - не пускай лінію горизонту чи протилкжний берег по середині кадру. є така штука як "золотий поділ". такого типу лінії по цьому поділу мають лежати приблизно по лінії 1/3 кадру зверху або знизу. в принципі, це правило відноситься не тільки до горизонтів і берегів, а й до всіх сюжетно важливих компонентів знімку...
sanbOK Опубліковано 10 Березня, 2008 в 16:20 Автор #8 Опубліковано 10 Березня, 2008 в 16:20 невеличка порада - не пускай лінію горизонту чи протилкжний берег по середині кадру. є така штука як "золотий поділ". такого типу лінії по цьому поділу мають лежати приблизно по лінії 1/3 кадру зверху або знизу. в принципі, це правило відноситься не тільки до горизонтів і берегів, а й до всіх сюжетно важливих компонентів знімку... Дякую за пораду, прийму до уваги. На наступному тижні викину пару нових фоток а пока дещо із мого архіву.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.