Перейти до змісту

Перліт. Чорнова стяжка підлоги

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Хто що скаже про цей матеріал для чорнової підлоги?

Зразу планував засипати 10 см керамзиту для теплоізоляції, а зараз радять цей перліт. І по ціні він дешевший.

І де його можна купити в Луцьку. Бо всі ссилки у Львів ведуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Гарний матеріал. Але що мається на увазі під словами "чорнова стяжка підлоги"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз залита звичайна бетонна.

Далі думаю 10 см перліту. Далі труби теплої підлоги і чистова під плитку/ламінат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант я б іще розглянув колотий піноблок. Перліт може натягнути воду, а теплопередача в стяжках підлоги  йде саме завдяки капілярному руху води з грунту. Піноблок малогігроскопічний, довго  буде плавати в воді (тільки не плутати з газоблоком, той потоне). Собівартість куба піноблоку - практично "дньовка" робітнику, щоб поколов. Сам піноблок можна через оголошення купити бой. Мені за так віддавали, тільки вивези :) Ще варіант - кинути пінопласт, 5 см. достатньо ("дельта" температур між підлогою і кімнатою - 15 градусів, між підлогою і вулицею - може бути 30 і більше, тому на стіни йде 10-ка, а на підлогу досить і 5-ки). Hint - пінопласт брати Століт (він міцніший) найвищої щільності 35 чи 55, вже непомню.   Потім заливка стяжки по-трубам, (потрібен крупнозкрнистий пісок або відсів). Обов"язково бетон армувати поліпропіленовою фіброю, вона "копійчана", якщо в неті брати. На верх труб кладеться сітка Несвіч 20х20, чи 20х15, продають тут, дешево і сердито. Ще пару листів в мене лишилося, можу уступити. Заодно - можна  подивитись  як зроблено теплу підлогу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого... Та Ви просто @ drozl теоретик кунг-фу :D Чесне слово - такий конструктив просто на премію тягне :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередній коментар це був так.. жартома. А якщо говорити серйозно, то треба мати совість і не радити людям відвертих дурниць. Клясти буть потім за такі поради.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, давай, валяй своі рекомендації, шо ні так? На форумі - без году неділя, а вже буром попер.  Я цілі "консіліуми" на буд. форумах відкривав на цю тему, їздив, дивився як в людей зроблено.  2 майстра дивились впроцесі (один - робив, досвідчений, дорогий,  другого приводив). Заперечень - 0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуєш ти валяльщик, тобі б технічна освіта не завадила б, а не на форумах роками теоретизувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В воду пук. По-суті давай. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так що, ніхто незнає де купити перліту в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...