Перейти до змісту

Укртелеком..перераховує

Witiok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оплатив сьогодні телефонні розмови. У квитанціїї з'явився новий пункт "Перерахунки". Там 24 гривні. На мій телефон записана пільга учасника війни мого діда(50%).Тепер вона не діє як мені сказали в Укртелекомі. "Якесь там Міністерство видало ітд. ітп. ....

Пропоную обговорити скільки хто платить і як

ЗІ. Не памятаю напевно десь 3-5 місяців тому з'явився ще якийсь "рекомендований аванс" теж щось незрозуміле

Опубліковано

Оплачую регулярним платежом в Приват-24 і що і за що оплачую роки 2 поняття не маю. Єдиний "плюс", що нікуди не треба ходити і стояти в черзі.

Опубліковано
А скільки грн. сплачуєш комісії?

За регулярний платіж ? Ніскільки. Якби була комісія, я б ним не користувався.

Опубліковано

Цікава тема. Може дійсно хто розтолкує ті платіжки. Чула по телебаченню, що рекомендований аванс є добровільною справою. А ще цікавлять тарифіковані і не тарифіковані хвилини.

Щодо пільг читайте тут

Опубліковано

Ага і примітка2.

Порядок надання телекомунікаційних послуг на пільгових умовах може змінюватися в зв’язку із змінами, які відбуваються в бюджетному законодавстві України.

Я так зрозумів без попередження клієнта.

Опубліковано

З тими хвилинами дійсно непорядок. Якщо існує похвилинна оплата, то споживач повинен мати можливість контролювати тривалість дзвінків. Якщо немає відпвідного обладнання - то на якій піставі знімається плата?

Складається враження, що цихверки беруться зі стелі. Було таке, що місяць вдома майже нікого не було, телефоном фактично не користувалися, а розмов набігло десь так само.

Загалом мені той стаціонарний телефон і не потрібен. Але раз є, то хай вже стоїть.

Опубліковано

Переді мною у черзі стояла жінка, зчинила галас на усе відділення і "говорила як вони вже крадуть як можуть". Їй років 60-ти "перерахували" 105грн. От і всі наші пільги..

Ааа.. на носі нові вибори і тарифи ОГО чогось низькі(Моє ІМХО)

Опубліковано

Авансовий платіж за користування телефоном. Тобто абонплату - ти сплачуєш наперед. І телефон не відключать, хіба що маєш велику заборгованість по міжміському зв'язку. Це добре.

Погано - що тепер за інтернет треба платити теж авансом. Тобто до 20 числа поточного місяця за поточний місяць.

раніше платилося за місяць використаного інтернету.

Я навіть не знаю як плачу - прийшов спитав- сказали - заплатив.. а що? є вихід нічого не докажеш.

Як зі світлом - переплата - перетворюється у Борг. (тому що їхня система не розрізняє що грошей внесено більше - і не ти їм винен , а вони тобі. Що вони, в свою чергу, допустити не можуть і система автоматом переводить цю суму тобі у борг. І замість того, щоб безкоштовно користуватися світлом ще місяць - ти стаєш винен за світло ще за місяць - ось такі приколи нашого недосконалого світу)

Опубліковано

в пакете за 11,42 (без ПДВ) есть 200 минут разговоров

дальше оно тоже как-то тарифицируется

детально тут

бабушка на 105 рублей либо по межгороду наговорила, либо (что скорее всего) внуки-дети на мобильные звонили

"рекомендований аванс" еще вроде как лет 10 назад существовал. суть его не помню, но рекомендованый - он и в Африке не обязательный...

Опубліковано
в пакете за 11,42 (без ПДВ) есть 200 минут разговоров

дальше оно тоже как-то тарифицируется

детально тут

бабушка на 105 рублей либо по межгороду наговорила, либо (что скорее всего) внуки-дети на мобильные звонили

Так і є.

Я сам колись був свідком того, як мама мало не втратила свідомість, коли взнала скільки платити за телефон - а відповідь проста!

Дитина побачила рекламу і номер телефону - набрала і все - достатньо.

Номери типу 8-900- і т.д. (8-800 - безкоштовний)

Опубліковано
Оплачую регулярним платежом в Приват-24 і що і за що оплачую роки 2 поняття не маю. Єдиний "плюс", що нікуди не треба ходити і стояти в черзі.

і 3 гр за перевод не платиш,чі це комунальний?

Опубліковано

і 3 гр за перевод не платиш,чі це комунальний?

нічо не плачу, ні копійки. не знаю, шо таке комунальний, телефоний мій власний.

Опубліковано

Розрахунки в системі Приват-24 не мають комісій .

Я поповнюю Скайп акаунт через картку - купую ваучер на 5у.о. - без комісії.

Опубліковано

2Shura

бабушка на 105 рублей либо по межгороду наговорила, либо (что скорее всего) внуки-дети на мобильные звонилибабушка на 105 рублей либо по межгороду наговорила, либо (что скорее всего) внуки-дети на мобильные звонили

Так вірно будем вважати що все правильно рахується. Але пільгу прибрали...чого питається?

Опубліковано

значит просто отменили льготы...

а про бабушку - 105 грн минус абонплата = остается около 90 грн.

по стоимости 0,054 грн./мин. после окончания минут, которые входят в абонплату - бабушка должна была переговорить больше суток

Опубліковано
Розрахунки в системі Приват-24 не мають комісій .

Я поповнюю Скайп акаунт через картку - купую ваучер на 5у.о. - без комісії.

Та є там комісії, мануал тільки треба читати. Поповнення Скайпа і моб. телефонів дійсно без комісії. Все інше, в залежності, куди платиш. Не буває ще у цьому світі дешево, якісно і швидко одночасно, тільки дві якості з трьох може бути одночасно.

Опубліковано

SunSeth

Обясни будь-ласка як платити(реквізити) за телефон(дом.укртел) через П-24.

В платежах в П-24 є розділ комунальні теж вроді за все можна тудою платити,правда не пробував

Опубліковано

spqr, сам в П-24 не замутиш, треба договір з банком заключати. Мені тоді це обійшлось в "0", бо це була нова і необкатана послуга. Зараз, скоріше за все, є якась розумна комісія, хоча, якшо порахувати, що щоб заплатити за телефон і доїхати до відділення Укртелекому на маршрутці і назад, то за рік витратимо 24 грн. :)

Опубліковано

Ясно.Той ПБ вже задовбав.Взяли ще 3 гр добавили за платіж з кредиткі,2% їм мало.Правда був колись прикол два місяці за любий платьож з кредиткі брали 10 коп :)

Опубліковано
Ясно.Той ПБ вже задовбав.Взяли ще 3 гр добавили за платіж з кредиткі,2% їм мало.Правда був колись прикол два місяці за любий платьож з кредиткі брали 10 коп :0074:

Не пойняф? якщо взяли 3грн. - то що за 2%???? Обоснуй?

Опубліковано
......

Складається враження, що цихверки беруться зі стелі. Було таке, що місяць вдома майже нікого не було, телефоном фактично не користувалися, а розмов набігло десь так само.

Загалом мені той стаціонарний телефон і не потрібен. Але раз є, то хай вже стоїть.

Каждая АТС в городе РАЗ В ГОД проходит ОБЯЗАТЕЛЬНУЮ метрологическую поверку. И сертификаты тоже имеюцца. Циферки могут занизиться, но завыситься - никак.

.....З тими хвилинами дійсно непорядок. Якщо існує похвилинна оплата, то споживач повинен мати можливість контролювати тривалість дзвінків. Якщо немає відпвідного обладнання - то на якій піставі знімається плата?.....

А за мобильный вы как платите:blink:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...