Перейти до змісту

[Продам] Принтер HP DeskJet F2483 3в1. Терміново!

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт! Продам Принтер HP DeskJet F2483 3в1, усі характеристики можете глянути тут: Характеристики

Можливо комусь на запчастини, або на користування, продаю, тому що потрібні терміново гроші.

Принтер робочий, але без картриджів, буває через раз зажовує папір, зовнішній стан на 4,8/5. Трошки припав пилом.

Комплект: принтер, USB кабель, та кабель живлення. ТЕРМІНОВО! Ціна: 350 грн+можливий аргументований торг(не більше 50грн)

ФОТО:

Spoiler

IMG_1155.JPGIMG_1157.JPGIMG_1160.JPGIMG_1161.JPGIMG_1162.JPGIMG_1158.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не хочу Вас розчаровувати, але без картриджів він задарма мало кому потрібен... нажаль вартість комплекта картриджів до струйника, зазвичай, перевищує вартість нового апарата...

Запитував у майстрів, що займаються ремонтом принтерів, - на запчастини також не хочуть брати. Навіть задарма :-)

пс. спробуйте окремо ЮСБ кабель продати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, Yrkesh сказано:

Не хочу Вас розчаровувати, але без картриджів він задарма мало кому потрібен... нажаль вартість комплекта картриджів до струйника, зазвичай, перевищує вартість нового апарата...

Запитував у майстрів, що займаються ремонтом принтерів, - на запчастини також не хочуть брати. Навіть задарма :-)

пс. спробуйте окремо ЮСБ кабель продати.

ну ще за невеличку суму можна придбати картриджа чорного тут

і беручи до уваги що такий апарат наразі коштує в 1500+грн, можливо комусь та й пригодиться в господарстві)

тому думаю знизити трохи ще ціну, нова ЦІНА: 200грн!

п.с. на кабелі багато не заробиш, а потрібні дуже гроші

номер: О95ЗЗЗ598О

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АП!

Ціна: 190грн! B)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АП!

Ціна: 180грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АП!

Ціна: 160грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за 160 гривень його ніхто не купить. Зробіть так як написано вище продайте юсб кабель. І будете мати хоч якусь корисить. від цього принтера. (і як в принтері який не має картриджів може зажовувати папір. Чи я щось не розумію.) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

АП!

Ціна: 100грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...