Перейти до змісту

Здається в оренду "врємянку".

mylat2008

Рекомендовані повідомлення

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!!

Ціна 1000грн. Район Балки.

тел. 0501674767 Володимир

Мопед не мій все за телефоном!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15 хвилин тому, mylat2008 сказано:

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!!

Оце так точно: "Казнить нельзя помиловать"!!! ЖАХ.

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Здається лиш перший пункт.

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Трохи більше до здачі.

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Або ще розширити варіанти.

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Можна здати ще й зручності.

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Повний фарш)))

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Поганенько...

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Ще гірше.

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Нереально.

Здається врімянка кухня і кімната, опалення, вода, туалет на дворі, ванни немає!!! Єдине, що вказано чітко.

ВРІМЯНКА=тимчасівка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую що прокоментували, але там було написано, що мопед не мій попросили розмістити хто як може так і виживає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, mylat2008 сказано:

Дякую що прокоментували, але там було написано, що мопед не мій попросили розмістити хто як може так і виживає

Будь ласка))) Шкода, що Ви не зрозуміли посИл.

Може так буде зрозуміліше:

здається врємянкА АБО здадуть врємянкУ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...