Перейти до змісту

Дальнобойщики 3

GODKR@T

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  Ha3ik сказав:
Ем.. Кряк знайшов чи купував диск?

Купил диск. Также 100 грн. Покупал на Варшавке.

To Plum:

Поставишь, отпишись, интересует количество FPS.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Порылся в настройках, поставил трафик на минимум, и О!!! Все стало нормально! Но, все равно ждем патч, потому что и пробки увидеть хочеться. Оторваться не могу, ёма-ё...

Опубліковано

Поставив, запустив буквально на кілька хвилин. 1680х1050, все на максимумі -- ніяких тормозів немає. Система -- Core 2 Duo E8400, DDR2-800 4Gb, Radeon HD 4870 1Gb, Win7 x64

Графіка практично з минулого тисячоліття :)

Про геймплей не скажу нічого, бо ще практично не грав. Так, проїхав кілька миль в одну-другу сторону, побив кілька машин і все :)

Опубліковано

У меня появляются тормоза, когда трафика много. Если поставить даже не на минимум, а на первое зеленое деление, то никаких тормозов. Да и на этом делении хватает трафика, мешают ездить тока так :D

З.Ы. Поставил максимальное расширение для своего монитора и настройки практически максимальные, но трафик так и не поднимал, то также отлично.

post-2675-1259484486.jpg

post-2675-1259484511.jpg

post-2675-1259484523.jpg

post-2675-1259484542.jpg

Опубліковано
  restart2 сказав:
так хтось заллє на ФТП чи шкода?)))

Толку від заливання, якщо кряка же немає?

В комплекті з диском йде реєстраційний код, з яким гра активується через інтернет, при чому одним кодом можна активувати всього три рази. Це абсолютний вигон, деякі користувачі за місяць тричі систему переставляють.

Опубліковано
  Plum сказав:
  restart2 сказав:
так хтось заллє на ФТП чи шкода?)))

Толку від заливання, якщо кряка же немає?

В комплекті з диском йде реєстраційний код, з яким гра активується через інтернет, при чому одним кодом можна активувати всього три рази. Це абсолютний вигон, деякі користувачі за місяць тричі систему переставляють.

Там еще можно деактивировать игру. :)

Убрал тени, добавил трафика, вообще без тормозов идет, пора менять видеокарточку.. 3650 уже не тянет такие нагрузки.. :0026:

Опубліковано

Сьогодні, поки вихідний, кілька разів пробував почати грати. Кожен раз брав вантаж, проїжджав з виглядом з кабіни пів дороги, потім переключався на вигляд ззовні і виявляв, що їду без вантажу, хоча ніби і в аваріях не був... А один раз заплатив штраф і мій баланс став щось там приблизно -21567354684 баксів... плюнув, більше не тягне гратись. Завтра поставлю малому на комп, як захоче нехай грається.

Опубліковано
  Plum сказав:
Сьогодні, поки вихідний, кілька разів пробував почати грати. Кожен раз брав вантаж, проїжджав з виглядом з кабіни пів дороги, потім переключався на вигляд ззовні і виявляв, що їду без вантажу, хоча ніби і в аваріях не був... А один раз заплатив штраф і мій баланс став щось там приблизно -21567354684 баксів... плюнув, більше не тягне гратись. Завтра поставлю малому на комп, як захоче нехай грається.

висновок.. чекаєм патч))

Опубліковано
  Plum сказав:

Я вот вчера весь день маньячил в игру. Терялся груз, когда я не вписывался в поворот и цеплял полуприцепом за ограждение. Всего терял груз 2-3 раза за 15 часов игры. Так что все гуд.

Опубліковано

я не розумію-як гра з графікою з "попереднього тисячоліття" може на ТАКИХ (кор 2 дуо, відяхи нормальні і тд) системах лагати? О_о поясніть мені, ЧОМУ там лагати?)) така гра на нетбуках має на максимальних іти, а не на нормальних десктопах лагати. дісреспект розробникам. криві руки в них.

п.с. хотів пограти на ноуті. передумав. терпіти лаги при відстійній графіці навіть заради того шоб згадати щасливе дитинство-садомазо.

Опубліковано

Лаги тому що

1. Претензія на сучасну графіку є, але дуже слабенька (в тому числі є примітивні тіні, згладжування, анизотропна фільтрація, які вкупі з високою роздільною здатністю дають своє).

2. ВВП (Великі Відкриті Простори)

3. Багато текстурованих об'єктів, до того ж вантафівки більш-менш високополігональні (на відміну від легковиків).

Хоча згідний -- Mafia виглядала не набагато гірше, а ресурсів жерла на порядок менше. Як і GTA3. Видно движок такий фіговий.

Опубліковано

Народ, у кого-то дождь/снег/пасмурная погода в игре была? Или я туплю или у разрабов снега зимой не допросишься, а летом дождя, но за 40 часов игры постоянное солнце днем, а ночью звезды над головой...

Опубліковано

Був і сніг, і дощ, і гололід, і мокра дорога. Тільки виглядає це все так само по-уродськи, як і все інше у грі.

Ось дуже об'єктивний погляд на гру:

http://www.mobile-review.com/articles/2009/rignroll3.shtml

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  pura сказав:
Качнув якись від Мародера, але пишуть шо не робочий :(

Може хтось перевірити?

ну як результати? хтось перевіряв вже?

Опубліковано
  pura сказав:
Качнув якись від Мародера, але пишуть шо не робочий :(

Може хтось перевірити?

У мене не працює :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...