Перейти до змісту

Потрібна допомога

Valyanok

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Після падіння на фото зявилися полоси (видно на фото). Фотопапарат OLIMPUS FE190. Хто може щось порадити? моб. 80632017083, 80505505155

post-2622-1204642412.jpg

Опубліковано

На перший погляд проблема може бути в МАТРИЦІ. Адже вона відповідає за "цифровку" фото. Оптика повинна бути в нормі. Звернись в сервісний центр, там можуть полагодити твою "мильницю". Якщо фот на гарантії та зовнішніх мех., пошкоджень немає, віддай на ремонт. Так буде дешевше. Адже заміна останньої обійдеться у вартість нового фотоапарату

Ще варіант. Може щось зміниться хоч я в тому несильно впевнений. Спробуй зробити "ОБЩИЙ СБРОС" На апараті є така маленька кнопочка яку можна натиснути тільки чимось тоненьким. Деколи таке допомагає. Дай Бог щоб допомогло у твому випадку. Вдачі <_<

Опубліковано
На перший погляд проблема може бути в МАТРИЦІ. Адже вона відповідає за "цифровку" фото. Оптика повинна бути в нормі. Звернись в сервісний центр, там можуть полагодити твою "мильницю". Якщо фот на гарантії та зовнішніх мех., пошкоджень немає, віддай на ремонт. Так буде дешевше. Адже заміна останньої обійдеться у вартість нового фотоапарату

Ще варіант. Може щось зміниться хоч я в тому несильно впевнений. Спробуй зробити "ОБЩИЙ СБРОС" На апараті є така маленька кнопочка яку можна натиснути тільки чимось тоненьким. Деколи таке допомагає. Дай Бог щоб допомогло у твому випадку. Вдачі ;)

Дякую за пораду, спробую зробити "ОБЩИЙ СБРОС". А не підкажеш в який сервісний можна здати, крім "Медіа"?

Опубліковано

А з іншою картою пам"яті не пробували ? Або форматнути рідну. Чим чорт не шутить. А на рахунок "ОБЩИЙ СБРОС", щось я такої кнопки на фотіках не помічав. По крайній мірі на тих, якими доводилось користуватись. Зараз лежить на столі розібраний 180-ий Олімпус. Нема на ньому такої кнопки. Дуже уважно дивився. ;)

Опубліковано

Зазвичай вона знаходяться під кришкою "флеш-пам'яті" або USB-виходу. В мене було декілька фотоапаратів... та на всіх була кнопка. Canon Ixus Digital 3, Sony --- було 2-ва штуки... потім Nikon D80. Кругом Є

Опубліковано
А з іншою картою пам"яті не пробували ? Або форматнути рідну. Чим чорт не шутить. А на рахунок "ОБЩИЙ СБРОС", щось я такої кнопки на фотіках не помічав. По крайній мірі на тих, якими доводилось користуватись. Зараз лежить на столі розібраний 180-ий Олімпус. Нема на ньому такої кнопки. Дуже уважно дивився. ;)

Ні, з іншою картою не пробував. А як її форматнути?

Зазвичай вона знаходяться під кришкою "флеш-пам'яті" або USB-виходу. В мене було декілька фотоапаратів... та на всіх була кнопка. Canon Ixus Digital 3, Sony --- було 2-ва штуки... потім Nikon D80. Кругом Є

Ок пошукаю кнопку ще там, бо знаружи на корпусі не знайшов.

Опубліковано

Крутив його як колобка, ніде ніякої кнопки не знайшов. Які ще можеть бути поради?

А з іншою картою пам"яті не пробували ? Або форматнути рідну. Чим чорт не шутить. А на рахунок "ОБЩИЙ СБРОС", щось я такої кнопки на фотіках не помічав. По крайній мірі на тих, якими доводилось користуватись. Зараз лежить на столі розібраний 180-ий Олімпус. Нема на ньому такої кнопки. Дуже уважно дивився. :(

З іншою картою не пробував, а свою форматнув, результату не принесло. Які ще можуть бути поради? Може протерти спиртовою серветкою? :)

Опубліковано

ИМХО, матрица при падении дефектировалась...

не думаю, что тут master-reset поможет

ну, и в личку отписал...

Опубліковано

Може і матриця, або відвалився якийсь один вивод процесора.... Коротше кажучи, тут вже треба в серйозний сервіс. Найближчий в Рівному, трохи далі Львів, Київ, вибирайте, куди зручніше. http://www.olympus.ua/consumer/208_1549.htm

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Всім звичайно дякую за слушні поради, але згдав українське прислівя: чим захворів, тим лічись. Злегка стряхнув його, перегрузив, опа, все ОК. Так що Шура, тему можеш закривати, це в тебе получається найкраще :-). Чи хто там у вас тут главний.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...