Перейти до змісту

Найкращий бар в Луцьку

ariman

185 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вибрав всі які приблизно можуть конкурувати на мою думку.

Хто знає ше якісь пишіть.

На мою думку найкращий У Миколи

Опубліковано
"Майдан" де ?

Отож ! :)

До вечора цей список, якшо автор буде його редагувати виросте у разів 4-5 :)

Редагувати буду, ви тільки кажіть назви, а за Майдан, вибачаюсь

Опубліковано
На мою думку найкращий У Миколи

"У Миколи" колись було найкраще пиво "Оболонь" у місті (цей бар ще по цей час іноді називають "Оболонь" на Крилова), але мабуть, Sun Interbrew заборонило "У Миколи" продавати пиво конкурентів, та ще й таке класне. З тих пір, я там майже не буваю, хоча роки 3 тому просижував там всі вихідні. Та і Їжа там - D&G, не в смислі Дольче & Габбана, а Дорого & Г@вно, фаст-фуд... :)

Опубліковано

Я проголосовал за майдан...

и пиво всегда свежее и вкусное!!!и выбор велик...

...и пахавать мона...

приятная обстановка, милые официнтки,

и концерты иногда проходят там!!!

Опубліковано

+1 голос Майдану. :)

на другому місці однозначно кораблик(тут найчастіше буваю), ну а на третьому У Миколи (хоча в ньому і не дуже часто буваю).

2 R@mon: "милые официнтки"? :))) эт та что на тебе кухоль хотела разбить за свой счет? ))

Опубліковано

Кораблик, однозначно!

Найкращий і найдушевніший заклад нашого міста

Також можу виділити Майдан, Данко, Капрі...

Опубліковано

Во блін... знов... то де найкраще похавать, то який бар найкращий.... невже не ясно, що "на вкус и цвет товарищей нет" ? я вибрав би два бари, Майдан і Кораблик. і ішо, раз вже вибирається найкращий БАР, РЕСТОРАН, КАФЕ, то краще зробити оеркмі голосувалки :)

Опубліковано

Якщо коктейлі, кальян то Зефір

Якщо тихо посидіти поговорити, випити, закусити то Оксіджен (Ферум)

Повечеряти (відсвяткувати)- Камелот (Дубенська) або Леон (Львівська)

Побухати пива водки в п'яній і шумній компанії тоді Кораблик або Майдан.

Опубліковано

А я за Земан проголосував.

Дуже вже останнім часом їхнє пивко нефільтроване з лимоном подобається. Раджу всім скуштувати, хто не пив.

А так, Кораблик з Майданом рулять. Єдиний мінус - накурено скрізь. І себе, і інших гроблять не соромячись

Опубліковано
А так, Кораблик з Майданом рулять. Єдиний мінус - накурено скрізь. І себе, і інших гроблять не соромячись

Можу порадити Тік і Ток, там не курять ;) Та й в Кораблику є не курящий/не п"ющий зал.

До речі, законом передбачено, що місця в таких закладах мають ділитись між тими, хто палить і не палить 50/50. Уявімо, наприклад, два великі столи в Майдані, за одним палять, за іншим ні... Або краще так: за кожним з двох - ліва лавка палить, права - ні. :lol:

Опубліковано

Эх, не знаю...

Был бы вариант "Феличита", пожалуй, проголосовал бы за него, просто пицу люблю. :lol: А когда накурено - не люблю... ;)

Опубліковано

Думаю всі зі мною згодяться якщо я удалю варіанти відповідей які набрали 0 голосів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...