Сашко85 Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 19:52 #1 Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 19:52 Маємо проблему. Одна з моїх близьких людей лежить в районній лікарні (не Луцькій) з остеохондрозом (чергове загострення після фізичного навантаження) який провокує сильний біль в шийний відділ та праву руку, знеболючі та інший набір ліків майже недопомагають вже третій день, скоріш всього дадуть направлення в Обласну лікарню з понеділка. Можливо в кого які поради, та при аналогічних проблемах з лікарями пересікались яких би порадилиб.Місцеві "знахарі" вже неодноразово вправляли кістки (диски) які "посходили".Дякую за будь-яку пораду в розрізі даної проблеми щодо лікування та профілактики.
lilechka Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 20:52 #2 Опубліковано 19 Грудня, 2015 в 20:52 це складне захворювання і за декілька днів його не вилікувати У період загострення пацієнту рекомендується спокій, знеболення, фізпроцедури Коли зникне гострий біль, тоді розпочинають лікувальний масаж, витягування хребта, комплекс фізичних вправ
Valyanok Опубліковано 21 Грудня, 2015 в 13:14 #3 Опубліковано 21 Грудня, 2015 в 13:14 Я б радив зробити МРТ і проконсультуватися в нейрохірурга і невропатолога. Не завжди можна робити мануальну терапію (вправляли кістки) особливо при спинномозгових грижах. Якщо помиляюсь виправте.
Сашко85 Опубліковано 21 Грудня, 2015 в 13:36 Автор #4 Опубліковано 21 Грудня, 2015 в 13:36 Зробили КТ (на спіральному компютерному томографу в Володимир-Волинську) на підставі якого - приватний невропатолог в Ковелі призначив новий курс лікування.
Валерій86 Опубліковано 26 Грудня, 2015 в 07:01 #5 Опубліковано 26 Грудня, 2015 в 07:01 гімнастика хаду загугліть, маю таку саму проблему, мені допомагає, тільки кожен день робити треба і тривалий час від місяців так двох.І турнік обовязково, хоча би просто висіти.а препарати тільки знімають симптоми, а не лікують.
Garfild Опубліковано 26 Грудня, 2015 в 11:29 #6 Опубліковано 26 Грудня, 2015 в 11:29 https://www.youtube.com/watch?v=obIUFdvLIaw&feature=player_detailpage- meni dyze dopomoglo , robutu kozen denj + hodula do kostoprawa + bodystreet , ce takuj sport dlja linuwuh, abo y kogo nemaje bagato chasy.
Andriy_L Опубліковано 26 Грудня, 2015 в 19:22 #7 Опубліковано 26 Грудня, 2015 в 19:22 В мене колись був остеохондроз в років 17 -18. Карок болів бувало так, що це капець...ходив на якісь процедури, але марно... поїхали ми в Боголюби і там якийсь лікар сказав, що треба на турніку висіти. Я висів на тому турніку постійно і головне чим подовше, на скільки сили в руках вистчить. за деякий час я розпрощався з тим нещасним остеохондрозом.
Валерій86 Опубліковано 27 Грудня, 2015 в 05:35 #8 Опубліковано 27 Грудня, 2015 в 05:35 Від себе добавлю. Ортопедичний матрас і ортопедична подушка. Якщо з медикаментозного то найліпше, що реально допомагає це гомеопатичний препарат Цель Т.Я взагалі ніяких матраців не перенешу, сплю на карематі на підлозі. Лікарі ніби теж радять на твердому спати.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.