Перейти до змісту

Інвестиційний проект. HELP!!!

Manager

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поможіть хто може інвестиційним проектом (будь який). Лише щоб було визначено в ньому ЧПД, ІД і ТО. ну і на сторік 10 (+-3).Буду дуже вдячний, бо без нього не бачити мені екзамену. З мене +1

Опубліковано

ВУЗ, спеціальність, предмет, викладач? (в ПМ). Маю своїх ще із студентських часів пару штук, просто, щоб одному і тому самому викладачу не здати. Є реальний інвест-проект (але він тягне як мінімум на диплом)

Опубліковано
ВУЗ, спеціальність, предмет, викладач? (в ПМ). Маю своїх ще із студентських часів пару штук, просто, щоб одному і тому самому викладачу не здати. Є реальний інвест-проект (але він тягне як мінімум на диплом)

Навряд він попаде на того самого викладача. ЛГУ, викладач Геліч Н.В. якщо завеликий, то це не проблема, аби було з чого скліпати. То кинеш на мило чи ...?

Опубліковано

Ну да точно не попаде ;) Сильно терміново чи день-півтора можеш почекати? Бо на роботі із собою не маю

Опубліковано

нуууу на завтра, але нічого не станеться якщо на наступному тижні здам ;) .Кинеш коли тобі вийде

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Чувак у мене є Інвестиційний проект по Луцькому автомобільному заводу.... готовий значно менший ніж той шо тобі запропонували

Написаний в цьому році! Останні цифри

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...