Перейти до змісту

WorldofWarcraft

Гість Che_Gevara

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 944
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

в нас з луцька ше пару чел грає ...

я вон з ними почав за альянс хуманом .. варом...

Stonemaul

вступив в гiлдiю "Ukraine"

прікол ... 200 чел з україни всі ...

Опубліковано

Зараз заллю аддони на фтп буде лежати в пріват юзер в папці селф, там шукай.......давайте хто грає з луцька сходим десь на пивко)))) я тільки ЗА, блін в мене не гоцає аддон с квестами треба скачати ше якійсь аддон шоб він гоцав

DefJamaica поділись ше аддонами

Опубліковано

у меня аддонофф меторв 300 .. на диск разве шо ... а то я запарюсь заливать .... у меня на передачу 128к тока .

ты давай конкретнее что тебе нада ... у меня штук 200 их ..

Опубліковано

нефіга собі))))))) хех мені шось для рейда, а то сьогодні в Ульдемар іде десь 15 чел ну і я збираю)))) для інтерфейса, для пала (бо той шо ти казав він не гоцає) мінінг, ну і шо ти порадиш)))

хех ти ж казав алені ацтой)))) я за 10 днів десь пала вже майже на 39 лвл прокачав

в мене зараз трабла ппц вже днів 5 хожу в Скарлет і не можу в Хероїда вибити топор, вже майже повний сет тільки топора не хзватає це ппц, то він вісне (баг) то дісконект то нас мочять то ше якась фігня

Опубліковано

Ульдаман*

у нас непускает туда больше 10ти чел ...

и как раз палу ... лучше выбить с ульдамана полеарм с гримлока... чем тот галимый топор с СМ ... он же без статов ... он для вара офигенен .. а для палыча так себе ... там вот мейса на хил падает офигенная ... в кафедрале с ласт босса

Опубліковано

Просто мені подобаються топори, я його сьогодні знов не вибив той "ХероЇд" підвіс, буду бігати з Мейсом пока шось круте не вибю))) в мене там сет 5/6 не можу вибити боти, у них 0,01 процент випадання))))))) зараз іду в данж на калімдорі якійсь, там шмот для 39-42 лвл крутий майловий, хочю швидше 40 лвл шоб навчітися бойого коня викликати, надіюсь сьогодні буде 40))))

Опубліковано

Razоrfen Karaul або Razorfen Downs

наверно вы в даунс идете ...

ОБЕЗАТЕЛЬНО с паука выбить броню !!!

ах да ....

ты с 40го лвла будеш носить ПЛЭЙТ !!!

зря ты тот сэт собирал ... толку 0 с него ...

плита имеет в 2-3 раза больше брони !

а меил с 40го начинают носить хантеры и шаманы !!!

Опубліковано

блин как то так неудобно перемещяться между городами/контенентами у Альянса...

у орды как то продуманей ... там дережабли сразу ко всем городам подлетают...

+ по морю можна ..

Опубліковано

Андрей ... я жпопросил еще скинуть 2-е папки: Cache и Interface .... там сразу и аддоны будут. Они занимают у меня 17 мб.

Скинь плиз...!!!

Опубліковано

Так ми ідем в даунс, а сет я збирав покі шо на свій лвл, а на 40 лвл уже маю боти плейтові круті і ше пару шмоток, так вчора в даунс не дошли, піду с 40 лвл швидше буде))))

я скінув все те що мені дав self, більше нічого немає, а що ти ше хоч ? яшось не зрозумів

Опубліковано

зайди в папку с игрой ( у меня L:\Burning Crusade) ... и от туда скопируй 2-е папки:

1) Cache ;

2) Interface .

Я хочу попробовать твои настройки у меня ... т.к. у меня из рейда выкидывает, а тебя нет...!!!!

Опубліковано

доливаю, можеш качати через 10 хв, а з рейда мені ніколи не викідує бо я його завжди сам створюю, я тільки 1 раз вступав в рейд

папка інтерфейс 63 метра важить))))

Опубліковано

вчора ходив в Razorfen Downs блін дуже легкий інст. мі його гоцали спочатку 3 а потім ше до нас маг прицепився (пріст, пал, пал спочатку були) вибив собі шлем плейтовий, накідку і желет (плейт теж) все синька но крута і ходив вчора в Ульдеман інст шось мені не сподобався взагалі я там тільки вибив собі полеарм на 44 лвл і все, там нічого норм немає взагалі

ми сьогодні в Zul'Farrak, хочю http://thottbot.com/i9481

Опубліковано

кому несложно залить в обменник игру?? з своим пачем , ну чтоб скачять зарегаца на серве и сразу гамать??? буду очень признателен.

Опубліковано

Скинул всю папку сюда.

Из этих аддонов точно не работает:"InFlight","MobHealth3_BlizzardFrames" и помоему "perl-classic-unit-frames-perl-classic-2-05". Все другое работает.

Опубліковано

ппц, хочю купить собі 16-18 слотний бег а ніде немає, селф ти не знаеш в кого можна купить ?

З.І. вчора був на аутленді, там просто ппц, орди дуже багато а аленей ваще не зустрів, шукав де купити гріфона так і не знашов, напевно на ВНЕТІ його немає, вот 1 скрін , сьогодні знову туда піду

post-306-1178537494.jpg

Опубліковано

2@Andrew@: 16-тислотные бэги часто продаються на ауке ... а 18-тислотные низнаю где достать. знаю, что некоторые их шьют, но индигриенты стоят очень дорого и вроде в аутлэнде можно из кого-то выбить =)

лови аддон для полетов (что на ВНЕТе работает) ... ссылко

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...