Перейти до змісту

Хто допоможе з ремонтом новорічних гірлянд?

moZok

Рекомендовані повідомлення

Хто може допомогти чи порадити когось в ремонті такої новорічної прикраси??? 

post-24454-0-85795400-1449781951_thumb.j

post-24454-0-00637500-1449781955_thumb.j

post-24454-0-78023200-1449781957_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їхнє слабке місце - тонкі проводки

робиш в одному місці - рветься в іншому

ніхто не буде цим займатися

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їхнє слабке місце - тонкі проводки

як на мене то там гніздо дуже погане, немає контакту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не електрик ні краплі, але проводки вроді не дуже тонкі. Річ далеко не китайська. Але на мою хлопську думку, якщо там проблема в 1-2 лампочка і їх в нас не знайти, то можна просто їх викинути і стануть гірлянди коротші, але робочі. (Якщо я правильно пам'ятаю з фізики, що таке послідовне з'єднання). Просто як би визначити яка(і) лампочка саме не працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З такими китайськими гірляндами краще не гратися, вони й так з заводу виходять нікудишні.
Була така як в вас, замахався її ремонтувати, десь перегорить одна лампочка, розірветься коло, і потім шукай зі 100 шт яка саме.
Я б радив це викинути і придбати більш-менш нормальну, типу таку:

%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Spyke, в тому то й справа - річ не китайська. Такий хлам як у Вас на фото присутній в декількох екземплярах, розумію, що таке китайське л....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Spyke, в тому то й справа - річ не китайська. Такий хлам як у Вас на фото присутній в декількох екземплярах, розумію, що таке китайське л....

В мене такі гірлянди, зі схожими лампочками, як на фото працюють вже більше 5 років, а такі як у вас вилітали чомусь швидко :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не електрик ні краплі, але проводки вроді не дуже тонкі. Річ далеко не китайська. Але на мою хлопську думку, якщо там проблема в 1-2 лампочка і їх в нас не знайти, то можна просто їх викинути і стануть гірлянди коротші, але робочі. (Якщо я правильно пам'ятаю з фізики, що таке послідовне з'єднання). Просто як би визначити яка(і) лампочка саме не працює.

1-2 лампочки ще можна викинути, але не більше. 

Знайти несправну ділянку дуже просто тестером (омметром).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...