Перейти до змісту

Nokia 5700 чи 5610

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Може хтось більш детально знайомий з цими апаратами, шо на вашу думку краще, музикальний смарт чи фото-музикальний 3.2 Мп телефон?

Ваші поради, панове ! :0095:

Опубліковано

5610.

Пояснюю, нова модель завжди краще виглядатиме в руках і створить хороший імідж типу "встєчают по одьожке", ніж стара, яку вже багато хто сплавляв і такий телефон по руках ходив :0095:

Як на мою думку не такий вже то й крутий смарт і, що головне, мало кому потрібні різноманітні функції, які пропонує ОС смартфона. Вже давно настав час, що встроєний браузер чи джава програма дозволяють копирсатися в просторах тирнету, спілкуватися в асі.

Якщо смартфон для цяцьок - сиди дома грайся пісюком.

Хоча з іншої сторони не всім потрібна камерав телефоні.

Я виразив прихильність до 5610, бо не маю особливої прихильності до смартфонів і зв'язка функціональний телефон та доповнюючий функціонал комп'ютер мені більше подобається, враховуючи той факт, що комп'ютери стали також портативними.

Опубліковано

Н у впринципі Nokia 5610 - це то й же Сонік К800, але ціна в півтора рази більша, це безперечно можна пояснити:

1) нова модель, ціна на яку ше істотно впаде (в січні він стоїв ше аж 500$ (!))

2) Нокіа то не Сонік китайської зборки з підозрілим джойстіком, по К700 добре знаю :0095:

Тобто К800 сходу відкидається, без варіатів!

Опубліковано

видно ти погано знаєш специфіку СЕ ;)

починаючи з моделі к800/790 джойстик суттєво поліпшено, хоча нарікання деякі користувачі мають.

Знову ж таки, керуючись політикою

нова модель завжди краще виглядатиме в руках і створить хороший імідж типу "встєчают по одьожке", ніж стара
5610 це той самий к810 і щось мені підказує, що якщо джойстик і вийде з ладу, то вже після закінчення гарантійного терміну, тобто ласкаво просимо всередину для "чистки"
Опубліковано

Якщо в плані камери, то глуздо ;)

в плані плеєра, то не бачив зовнішнього вигляду плеєра у нокії і його можливостей, за звук СЕ після операції над нутрощами прошивки можна не переживати.

Опубліковано

Я б взяв би 5610. в мого брата така.камера як для тела якісна,дизайн кращий,тай нова модель все таки

Опубліковано

Вопрос тікі в ціні... В Луцьку 2050, в Києві - 1750 грн., от така вот разніца получаєцця...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...