Перейти до змісту

прошу допомоги для порятунку життя дівчинки

Sashapetrash

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

7-річній волинянці потрібні кошти для порятунку її життя. У дівчинки - діагноз об'ємний кістозно-солідний утвір солярної ділянки (краніофарингиома). Пацієнтці необіхдне видалення пухлини на мозку.

«Друзі, так вийшло, що змушена я і вся моя родина звертатись про допомогу. Діанці зробили першу операцію по встановленню шунта. Але як виявилось, то лиш початок. На жаль. Бо після операції діагностували лікарі пухлину в мозку. Пухлина хоч і об'ємна, але доброякісна - краніофарингиома. Тож, у Діанки є всі шанси на повноцінне і довге життя, головне - видалити цю пухлину вчасно», - розповідає Інна.
«Ми уже звернулись в районну раду, в ОДА, в благодійні фонди про допомогу. Ну, і також витрачаємо всі родинні кошти. Проте цього не достатньо.
Точної суми нам поки не кажуть, але орієнтують близько 100 000 гривень.
Сума для сім'ї мого брата непідйомна. І нереальна. А він же захищав, нас усіх. Діма - учасник бойових дій АТО».
Тепер ми оббиваємо пороги державних установ, та благодійних організацій. Дитину можна врятувати, у неї є всі шанси жити повноцінним життям. Їй всього шість рочків. І вона так хоче піти в школу, особливо, після того, як побувала на лінійці першого вересня.

Родина дівчинки попросили розмістити оголошення на форумі. На данний момент дитині зробили вже три операціїї і зараз потрібні кошти на променеву терапію (кіберножем), вартість процедури

5000 долларів 

оригінал статті http://www.volynnews.com/news/health/dontsi-uchasnyku-ato-potribna-dopomoha/

Дуже прошу небайдужих відгукнутись.

Реквізити:
Приватбанк 5168757298126592
МФО 305299
Код ЄДРПУ 14360570
рахунок одержувача 29244825509100
Шабала Дмитро Олексійович (батько)
ІПН 3177728956

номер телефону мами дівчинки 0961200559 Юля

post-8662-0-99812400-1449418927_thumb.jp

post-8662-0-66566500-1449418944_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...