Перейти до змісту

Безкоштовний курс Гарварду з програмування.


R01and

Рекомендовані повідомлення

Громадський проект Prometheus відкриває реєстрацію на перекладений українською мовою безкоштовний онлайн-курс Гарвардського університету CS50 "Основи програмування"

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на Facebook Prometheus.

"Одночасно з онлайн-курсом будуть відкриті безкоштовні групи офлайн-підготовки в провідних університетах десяти міст України: Києві, Львові, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Маріуполі, Миколаєві, Кривому Розі та Вінниці. Протягом року Prometheus планує залучити до вивчення програмування 50 000 слухачів з усіх куточків України", - йдеться у повідомленні.

Курс CS50 Гарвардського університету вважається найкращим курсом з основ програмування в світі. Станом на 2015 рік офлайн версія CS50 також є найпопулярнішим курсом за вибором в Гарвардському університеті.

Також сказано, що цільова аудиторія курсу це бажаючі навчитися програмувати та отримати нову затребувану професію, демобілізовані бійці сил АТО, тимчасові переселенці та просто всі, хто хоче оволодіти програмуванням.

Реєстрація на http://courses.prometheus.org.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут знаходиться оригінальний безкоштовний англомовний курс CS50: http://online-learning.harvard.edu/course/cs50-introduction-computer-science

 

Додатково, якщо хтось цікавиться є завжди доступні безкоштовні онлайн курси Microsoft Virtual Academy: https://mva.microsoft.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже записався на нього раніше.

У Прометеуса непогана викладка матеріалу мені по ряду курсів сподобалося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...