Перейти до змісту

21 листопада - день початку Майдану !


nikblack

Рекомендовані повідомлення

У цей день почався новий відлік в нашій історії, в історії України, ніколи про це не забувайте!!!

510.jpg

 

Вічна пам'ять!

6479556d36a6e1e0da0555c2a4991f7a.gif

Герої не вмирають!

 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пробачте,але правильно написати так :

У цей день мав початися новий відлік в нашій історії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ України скинув комуністичний тоталітаризм і вибрав шлях вільної Української держави

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Честь і хвала, тим хто боровся  як міг, щоб в нашій країні відбулися зміни на краще. Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя.

Але згідний з  paksivatova- У цей день мав початися новий відлік в нашій історії (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні був на Майдані. Пройшлися з товаришем, подивилися. Враження не зовсім приємні (я не про погоду - лив сильний дощ в Києві). Ви знаєте, відбувається підготовка до свята урочистостей!!! Це якийсь совок. Як на мене, то треба було провести молебень за загиблими з батюшками різних конфесій і все. Підозрюю, що знову будуть "сотрясанія воздуха" і #миздобули. Зайве це...

НГ та міліції старої з новою поліцією реально багато. Трохи вище по Інститутській стоять рамки з металошукачами - ми викладали телефони і ключі, що б пройти. Документи не перевіряли, хоча Терещук вчора казав, що будуть перевіряти. Хлопці на рамках чемні, без грубощів і т.д. Неприємно вразив один момент: один з бійців НГ був у формі, яка притаманна російським ополчлєнцам (така). В мого товариша (біженця з Донецька) аж ступор стався - питає: це що за куйня? Тобто, не зовсім зрозуміло - чи то форми на бійця не вистачило чи ще щось? ХЗ. Біля входу в метро "Хрещатик" на Інститутській люди оточили якогось політика (мабуть не малого рангу, бо поруч була охорона в цивільному і джип з "глушилками" на даху) і кричали щось, обурювались. Ми хотіли підійти взнати - хто це і чого конфлікт. Але нас не пустили бійці НГ, які взяли усіх в щільне кільце, кажуть: там і так конфлікт, щоб не було ексцесів і, зрештою, не набили писка тому посадовцю/політику (хто це був, він так і не сказав, одразу відвернувся).

Дуже багато силовиків було біля кінотеатру "Україна" - просто "нємєряно". Коли побачили ДСО з паличками, на кінці яких були люстерки - зрозуміли, що там є чи буде ПОП. ДСОшники перевіряли ринви, наявність пломб на каналізаційних люках.

На Хрещатику, зі сторони Прорізної, біля Головпоштамту, монтували рамки-металошукачі. Сцена стоїть правіше від стели і відстань від глядачів до самої сцени не маленька. ))))

В нас склалося враження, що нібито (це тільки припущення) силовики провокативно готуються до провокацій (одразу спало на думку "тепловізор Шокіна"). Ніби і охороняють, але роблять це з "лєнцой", показушно чи що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки побачив, що створили окрему тему для дати, ну то й крапну сюди

 

Згадаймо?! (перша тема на Борді)

 

 

Американське посольство в Україні підготувало надихаючий ролик про початок подій, що увійшли в історію як Революції Гідності.

Про це у Тwitter написав посол США Джеффрі Паєтт.

youtu.be/nGjpy58Eas8

На відзначення другої річниці початку Євромайдану посольство США в Україні створило свій відеоролик аби оживити той дивовижний дух спільності, цілеспрямованості та рішучості. Ми підтримуємо українців у їхньому постійному прагненні розбудовувати яскравіше, справедливіше європейське майбутнє.

і від 24-го каналу:

Майдан, як все починалось

youtu.be/-bzyFJWmQ78

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...