Harddriver Опубліковано 24 Лютого, 2008 в 13:49 Поділитися #1 Опубліковано 24 Лютого, 2008 в 13:49 Отже. Пропоную всім здесь присутствующим. http://www.socionika.info/ Я міг би і далі розказувати, але краще цього сайту напевно ніхто не скаже. Тільки не надо – „буду краток, Х№Й” – спочатку роберіться, а потім і висловлюйте (вголос) свої думки. Звичайно, відповім на всі питання Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kostya Опубліковано 25 Лютого, 2008 в 18:37 Поділитися #2 Опубліковано 25 Лютого, 2008 в 18:37 Никогда не забуду как лет 10 назад один знакомый адепт соционики весьма успешно приспособлял оную науку под пикап ) куда там нлп Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 25 Лютого, 2008 в 18:59 Автор Поділитися #3 Опубліковано 25 Лютого, 2008 в 18:59 Даа, было время... Кстати жена у меня - таки дуал. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 09:48 Автор Поділитися #4 Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 09:48 Отже, для нелюбителів ходити по ссилкам, накропав тут трохи: ... запрезентувати цікаву розвагу – типування особистості. По простому, всі ви помічали, що одні люди комунікабельні , інші ні – люблять відсиджуватися в Reаd Only або в інвізіблі в асьці. Перших ми називаємо екстраверт (обернений назовні) , других – інтроверти (обернений в себе) В дійсності, така балакучість – всього-навсього побічний еффект від „системи координат” світосприйняття людини. Простіше кажучи, коли екстраверт виходить на мороз, він каже – „на вулиці холодно, значить я замерзну” Коли в такій-же ситуації опиняється інтроверт, він говоре – „Я замерз, значить на вулиці холодно” Крім цьо є ще Етики (емоційні) і логіки (ті, що живуть розумом) Це щось на зразок „фізиків” і ”ліриків”, які до хрипоти сперечалися на сторінках радянських журналів. Етики мають округлі, „добрі” риси обличчя, у логіків вони, як правило доволі різкі. Звичайно, список тут не закінчується. Слідуючий „полярний” розподіл – сенсорики (ті, хто має увагу, зконцентровану на теперішньому моменті) і інтуїтивні – вони живуть „дето-там, в своїх мислях” в тих навіть очі „затягнуті паволокою” І наостанок – Раціонали (планомірні) і Ірраціонали (імпровізатори). Перших я особисто вважаю військовими, що гроблять свій час на „гражданці” Ну і насамкінець – маємо просту арифметику – 2х2х2=16 16 типів інформаційного обміну (метаболізму). Тип визначає все (ну майже ) – звички, манери, стиль одягатися, профоріентацію і тд. Але головне – визначає взаємодію з іншими типами – від самих позитивних (дуальних), до відносин повного нерозуміння, конфліктних. Цікаво, що кофліктери, яких напевно доля вам посилає за гріхи, хе-хе, на відстані інтригують і приваблюють, знаю навіть декілька подружніх пар. Тип – вроджений, діти в декілька місяців вже виявляють його ознаки... Дізнатися, який Ваш тип можна ОТУТ або ОТУТ. Почитати більше про свій тип можна скачавши ЦЕЙ текст . Enjoy! Бонус - http://photo.psychotype.ru/ - соціотипи знаменитостей Cross-posted то Жіночий клуб (да простямт меня админы ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
snight Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 18:14 Поділитися #5 Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 18:14 Пройшов тест, резалт : Логико-интуитивный экстраверт - "Предприниматель"Здається як би про мене.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 20:30 Автор Поділитися #6 Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 20:30 Він ще Джек-Лондон називається. Ось вони: http://photo.psychotype.ru/type/11/0/0/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
freez Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 20:58 Поділитися #7 Опубліковано 26 Лютого, 2008 в 20:58 результати їх тесту з моїми відповідями:Ваш социотип: логико-интуитивный экстраверт - "Джек"Социотип Вашего дуала: этико-сенсорный интроверт - "Драйзер"так почитав.... більшість про мене, більшість правда.. а деякі вираз на 101% про мене, цікаво так почитатити, все таки цікава це наука)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Grapefruit Опубліковано 27 Лютого, 2008 в 17:56 Поділитися #8 Опубліковано 27 Лютого, 2008 в 17:56 Наука дуже цікава, вже років два з нею знайома. Для мене це справді як розвага. Дуже цікаво досліджувати, до якого з 16 типів належить людина, відчути на собі деталі інтертипних стосунків, хоча би приблизно спрогнозувати відносини. Коли визначала свій тип, тести я не проходила. Читала описи "раціонал-ірраціонал", "логік-етик" і т.д. Дві риси визначила зразу, інші - методом виключенння. Коли прочитала опис свого типу, зрозуміла: це воно. Хоча останнім часом все більше проявляються риси дуала До речі, конфліктні відносини для мене не найгірші, навіть чимось цікаві. Чомусь найважче мені з людьми з однаковим типом. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 07:48 Автор Поділитися #9 Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 07:48 Нуу, конфліктери інтригують, я вже писав. З ними цікаво посперечатися, крім того Але, коли доводиться ділити з ними життєвий простір...мммм З своїм типом - інша ситуація. Спочатку йде бурхливий інформаційний обмін "как жить надо", потім, коли теми вичерпались, відносини прохолоднішають. Почитайте у DAER-a розширений опис інтертипних відносин, мож допоможе Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 08:29 Поділитися #10 Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 08:29 Дюма. дійсно дуже схоже. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 08:54 Автор Поділитися #11 Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 08:54 Толік, не буду настоювати, але почитай Гамлета, а раптом? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 09:00 Поділитися #12 Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 09:00 Толік, не буду настоювати, але почитай Гамлета, а раптом? Подерв"янського чи Шекспіра? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 10:18 Автор Поділитися #13 Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 10:18 Опис ЭИЕ (этико-інтуїтивного екстраверта). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 14:24 Поділитися #14 Опубліковано 28 Лютого, 2008 в 14:24 Опис ЭИЕ (этико-інтуїтивного екстраверта).да бросьтє, нє про мєня ето.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.