Перейти до змісту

Робота в інтернеті

errorros

Рекомендовані повідомлення

Шось errorros замовк, видно погані справи. :o

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так месяц новый начался. денег за интернет надо заплатить, а он в прошлом перелимитил ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неперевів гроші бо рахунку ше не встиг зробити , якшо не встигну до 15 числа то на е голд попробую перевисти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неперевів гроші бо рахунку ше не встиг зробити , якшо не встигну до 15 числа то на е голд попробую перевисти

:D

Створення веб кошелька займає приблизно 5-10 хвилин! :ok2: Ну-ну, чекаєм...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

последний раз я ждал около 40 минут авторизации действий в кошельке при регистрации :-/

ЗЫ Аватарчик у тя ЖЕСТЬ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не через кошельки хочу (в мене на е голд не заходить ) Я зразу на банкывську карточку буду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не через кошельки хочу (в мене на е голд не заходить ) Я зразу на банкывську карточку буду

Правильно, ще тільки залишилось засвітити реквізити своєї карточки... :o

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кажись айпишник фотакома у e-gold  в полном блоке, кто-то что-то мутил

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кажись айпишник фотакома у e-gold  в полном блоке, кто-то что-то мутил

і причом давно вже в "блоке"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Співчуваю усім користувачам Датагруп... :-)

2 errorros ну як успіхи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

2 errorros ну як успіхи?

:) .....видно шо ніяк......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не очєнь успіхи, е голда так і нема, на карточку не скину, а сьогодні вже 13 число. Хто може, зробіть будь ласка е голд до мого мейла [email protected]!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть мені одну річ, якшо я на тому сайті беру виплата чеком і там номер треба (ну це там напевно банківської картки), гроші перечисляться теоретично без реквізитів банка, і банка посередника?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робота то для дітей 12 років , щоб на морозиво хватало . -_-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А цей чудовий заробіток випадково не на сайті surfjunky?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зробіть будь ласка е голд до мого мейла [email protected]!

Нашо -ж ти мейла світиш? Думаэш тут тільки живі люди вештаються! *RTFM* :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачу заробив нормально! :huh::)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю чи писати..... Після таких напружених розмов напевно в мене полетять гнилі помідори.

Не хотів нову тему постити напишу тут. Тоже на рахунок заробітку в неті. Гаманці я то собі навдміну від еророса(підходящий нік до ситуації шо склалася)) создав вже давно. Надибав сайт ну примітивний з одного боку. Я так поняв шо купка людей вирішила один америкосовський портал вскрити і закачати з нього все шо там є. За допомогою ПХП витягують з порталу картінки на яких код доступа написаний і просять вводити його (картінка прилагається). Якшо засісти над сайтом мона нормальний куш зняти (в мене пока вистачає терпіння тіки на 1$ за день). Мало, не спорю, а якшо подумати як цей бакс мона крутанути? Я наприклад не мав ні копійки в електронному вигляді, наковбасив там пару баксів і спокійно перевів на свій рахунок (3 раза), потім зареєструвався в букмекерській конторі і почався оборот тих нещасних копійок.... Кароче хто не має постійної роботи якшо хочете пробуйте. Всім хто не вірить про можливість заробітку скріншоти показую з свого компа

1.gif

2.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...