Перейти до змісту

Перетяжка КЕРМА,ручок КПП,сидінь

denbreez

Рекомендовані повідомлення

Дякую Денису за якісну і швидку роботу. Приїхав до мене кум з Кийова на вихідні, вчора пройшлись по формулі лампочки купили ну і чохол руля, бо на його шкоді фабії кермо сиплеться і залишається на руках. Чохол 250 грн, кажу жесть, якби ти остався ше на день то знайшли б кого шоб перетягнули. Ну і так склалося шо остався він на день) В неділю здзвонився з Денисом, домовились на 9:30, поки доїхали те да се..коротше в 9:50 руль був знятий і в 11:10 Денис подзвонив сказав шо готово. Заразом ще й кпп пошили) На жаль фото недодумався зробити, але якістю я задоволений, а кум так тим більше. Дуже акуратно все зроблено. Не треба думати як зняти кермо куди його завезти, Денис сам зняв сам поставив коротше я задоволений. Спецом поїхав показав батькові бо той теж рік крутить баранку покоцану на гольфі. Думаю тепер таки доїде)))

ПС ціни на сьогоднішній день дуже демократичні. На таку роботу по словам кума в столиці треба було б заплатити втроє більше) Всім рекомендую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

denbreez, перетянути сидіння водію на Вазі 2115 скільки буде коштувати? Можна і в дефолтну тканину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де Ви знаходитесь і чи можна у Вас пофарбувати дверні ручки та пластмасові елементи панелі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

denbreez, перетянути сидіння водію на Вазі 2115 скільки буде коштувати? Можна і в дефолтну тканину.

denbreez, ап. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефонуйте 0991857464

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...