Перейти до змісту

Перетяжка КЕРМА,ручок КПП,сидінь

denbreez

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную послуги по перетяжці керма,сидінь,ручок кпп і дверей.Швидко і якісно.Гарантія.

0991857464 Денис.

Опубліковано

Ціна на перетяжку сидінь на легкове авто? Матеріал який? Можна окремо зорінтувати скільки буде два передніх, диван і спинка задня з двох частин з підлокотником посередині.

Ще б фото ваших роботи побачти

Опубліковано

Ціна на перетяжку сидінь на легкове авто? Матеріал який? Можна окремо зорінтувати скільки буде два передніх, диван і спинка задня з двох частин з підлокотником посередині.

Ще б фото ваших роботи побачти

Всі деталі за телефоном,а краще під'їзджайте я одразу покажу і зразки матеріалів,зразки робіт.

Що дасть фото в порівнянні з побаченим в живу.

Опубліковано

Обшивка керма коштує від 300грн вініл і від 500грн шкіра.Але по правді,вініл ходить НАбагато довше чим шкіра,перевірено на далекобійниках.Декілька рулів пройшли відмітку у 500000км.По якості ні чим не відрізняється від оригінала,в деяких моментах навіть краще.

Опубліковано

Всі деталі за телефоном,а краще під'їзджайте я одразу покажу і зразки матеріалів,зразки робіт. Що дасть фото в порівнянні з побаченим в живу.

можна для початку просто вказати ціни від - до?

Ну і фото не хочете виставляти зря. Я собі взагалі не представляю як і в що перешивають сідушкі і як вони після того виглядають. Якщо фото і ціна сподобаються - приїду щупати. А так чого зря кататися

Опубліковано

Як я можу вказати ціну,якщо ви навіть не назвали марку і модель авто?Ціни залежать від типу матеріала(тканина,вініл,шкіра,синтетика,натуральне)А фото,викладувати не буду,кому треба,дійсно треба той приїде і поспілкується,або мінімум подзвонить.

Сидіння обшиваються так як і на заводі виробника,тобто знімається стара обшивка і ш'ється нова,попрошу не плутати з чохлами базарними.Чохли я не виготовляю,тому що вони руйнують сидіння більше чим людина їздитеме без них.

Опубліковано

Якщо попередньо запишетесь зателефонувавши,то займе 2,5 години роботи.А під'їжжати до бару Оболонь(Караблік)вул.Коперніка 8а.

Опубліковано

А чому, по вашому, фото нічого не дасть?

Ось наприклад як обшивають рулі і кпп мені:

DSC_0396.jpg

DSC_0475.jpg

DSC_0372.jpg

Та нічого дивного,зроблю нікапельки негірше,а чохольчик КПП лажовенький,в оригіналі він менший і вужчий,тут завеликий аж на ручку виходить...

Опубліковано

denbreez, це просто я зламав там кільце зверху ручки, тому так на фото вийшло.

Я не кажу що там де робив я краще, я просто хотів витягнути з вас фото ваших робіт.

Опубліковано

Я раджу на кпп шкіру,тому що вона не боїться перегинів але боїться вологи,а на руль навпаки краще вініл,він не вбирає в себе піт з рук,але водночас дихає бо має мікропори.

Зателефонуйте завтра,і ми домовимось коли вам буде зручніше тоді і під'їдете.

Опубліковано

Ось моє кермо.Тисяч 30 вже накрутив після перетяжки,в данного ТС.

Оу,Дякую за фото.Приємно☺

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...