Перейти до змісту

Продам сухий корм для котів та собак, в якого вийшов строк придатності

CBEPXECTECTBEHEH

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підприємства нашого ринку даного виробника (як і всі інші по усій земній кулі) сертифіковані по стандартам якості ISO 9001 та стандарту безпеки харчових продуктів ISO 22000.

Тому і виконують їх вимоги.

Чули про таке?

Чи ви ще живете та мислите "стандартами" совка і їх нормами "екс срср" продажних сан станцій?

П.С. Якщо в особисто не в курсі, то це не означає, що у нас такого не існує.

Я тільки кажу про те, що бачу на власні очі. Якщо ваша "фірма" працює по світових стандартам честь і хвала, але я переконаний, що переважна більшість громадян не в курсі, що в нас є таке. Так що не умнічайте про совкові стандарти і т.д і т.п. Кажіть по суті, а то в вашому пості ніякої конкретики, так водичка....

Опубліковано

Це ж наскільки треба "любити" свого свого меншого члена родини :g26: - щоб купувати йому протермінований (небезпечний) :0118: продукт.

А наскільки люди не люблять себе щоб купувати і їсти фастфуд!? (ну так.. він роками не псується, значить їсти його можна)

А скільки безпритульних котиків чи песиків ви нагодували (навіть їжею непершої свіжості)? (ну так... краще хай самі по смітниках собі шукають їжу або помруть з голоду, бо годувати несвіжим то но-но)

Купувати собі і купувати тому хто сам не в змозі собі купити (діти, тварини), а залежні від вас (вашого рішення) - це дві великі різниці :_22:

Тобто треба купувати протермінований продукт, щоб ним годувати безпритульних.

Це такий акт милосердя? Ви так практикуєте?

П.С. якщо вже переходимо на обговорення моєї скромної персони, (а не протермінованих - не якісних продуктів :0136: )

То розповім, що нагодував одного :cat: .

І годував (вдома :g26: ) його як рідного члена моєї родини рік.

(Але два :cat: :cat: в однокімнатній - забагато.)

Доки не знайшов йому нову нормальну родину.

Мені наразі і свого вистачає.

Опубліковано

Так компанія в якій я працюю є виробником зі світовим ім'ям (так в нашому регіоні є і такі)

Тоді вже озвучте, чого ж тут. Я б наприклад хотів би знати в кого тут стандарти і всьо такоє.

Це виходить за межі обговорення даної теми.хоча межі і так вже усі перейшли).

А компаній що дотримуються таких стандартів більше ніж ви гадаєте, просто ви ніколи не звертали на це увагу :_04:

Опубліковано

Це виходить за межі обговорення даної теми.хоча межі і так вже усі перейшли). А компаній що дотримуються таких стандартів більше ніж ви гадаєте, просто ви ніколи не звертали на це увагу

Ну раз ми тут вже про корм, то чому ж тільки про "котячий"?

Написали б одне слово - назву бренду та й всі справи. І я б знав який "корм" собі купувати.

А щодо компаній із стандартами 22000 то я ніколи цим не цікавився. А от тепер

...компанія в якій я працюю є виробником зі світовим ім'ям (так в нашому регіоні є і такі)

цікавить дуже.

Опубліковано

Підприємства нашого ринку даного виробника (як і всі інші по усій земній кулі) сертифіковані по стандартам якості ISO 9001 та стандарту безпеки харчових продуктів ISO 22000.

Тому і виконують їх вимоги.

Чули про таке?

Чи ви ще живете та мислите "стандартами" совка і їх нормами "екс срср" продажних сан станцій?

П.С. Якщо в особисто не в курсі, то це не означає, що у нас такого не існує.

Я тільки кажу про те, що бачу на власні очі. Якщо ваша "фірма" працює по світових стандартам честь і хвала, але я переконаний, що переважна більшість громадян не в курсі, що в нас є таке. Так що не умнічайте про совкові стандарти і т.д і т.п. Кажіть по суті, а то в вашому пості ніякої конкретики, так водичка....

Так може проблема в громадянах?

Хоча це тільки ваші особисті переконання.

А ви думали що я вам тут надам акт, прикріплю фото звіт,

з адресами, номерами контактних телефонів та прізвищами ? :_07:

П.С. Як би вона була б моєю я б зараз тут з вами не мав би часу теревенити :D:0003:

Опубліковано

2 Demeter,

Брендів (ТМ) у неї дуже багато, і з кормом для тварин зокрема - теж далеко не один (і на нашому ринку), але корма ці у нас не виготовляють, реалізують експорт.

А в українських фабрик інша продукція.

Рекламувати не буду не мої методи. :_06:

А то зараз звинуватять в упередженому ставленні.

Залишмо маленьку інтригу :_12:

Опубліковано

2 Demeter,

Брендів (ТМ) у неї дуже багато, і з кормом для тварин зокрема - теж далеко не один (і на нашому ринку), але корма ці у нас не виготовляють, реалізують експорт.

А в українських фабрик інша продукція.

Рекламувати не буду не мої методи. :_06:

А то зараз звинуватять в упередженому ставленні.

Залишмо маленьку інтригу :_12:

Ой нащо та інтрига. Тут і так все зрозуміло. Nestle. А виробник в нашому регіоні - Торчин.

Опубліковано

А хіба "Торчин" - це виробник ? :_09:

Я вважав їх ТМ. :_07:

Ці тонкощі мене, як споживача, хвилюють мало :)

Просто згадав як колись, в студентські роки, мої одногрупники перебивали дати на майонезах цього, як ви кажете, ТМ.

Опубліковано

А хіба "Торчин" - це виробник ? :_09:

Я вважав їх ТМ. :_07:

Ці тонкощі мене, як споживача, хвилюють мало :)

Просто згадав як колись, в студентські роки, мої одногрупники перебивали дати на майонезах цього, як ви кажете, ТМ.

А тепер мені цікаво, що і навіщо перебивали?

І в якому році?

Гіпотетично:

Це ж до такої делікатної (і напевне таємної справи) допустили "зелених" та "балакучих" студентів ? :0161:

Опубліковано

Тобто треба купувати протермінований продукт, щоб ним годувати безпритульних.

Це такий акт милосердя? Ви так практикуєте?

це мій таємний план по винищенню безпритульних та знайомих котів

Купувати собі і купувати тому хто сам не в змозі собі купити (діти, тварини), а залежні від вас (вашого рішення) - це дві великі різниці :_22:

сподіваюсь Ви годуєте тварин лише найсвіжішими еко продуктами: телятина ще вчора паслась на альпійських луках, а риба плавала десь у Балтійському морі

Опубліковано

сподіваюсь Ви годуєте тварин лише найсвіжішими еко продуктами: телятина ще вчора паслась на альпійських луках, а риба плавала десь у Балтійському морі

А чому така дискримінація? Котів шкода, а телят - ні! Це не справедливо.
Опубліковано

lilechka, навіщо такі ж крайнощі? (Хіба що у вашої родини такий раціон. :0114: )

Спробуйте застосувати здоровий глузд.

Повторюсь

Як на мене цього цілком достатньо.

Опубліковано

коти - хижаки і їм потрібно м"ясо. На травичці вони довго не протягнуть

Повторюсь

то Ви і решту членів родини хімічним кормом годуєте?

Опубліковано

А тепер мені цікаво, що і навіщо перебивали? І в якому році? Гіпотетично: Це ж до такої делікатної (і напевне таємної справи) допустили "зелених" та "балакучих" студентів ?

Дату на майонезах. Виготовлення чи кінцевого терміну споживання, не знаю. Було це десь роках в 2007-2010. Точніше не скажу. Стосовно "навіщо" то тут, думаю, пояснювати не потрібно? Так, студентів. Так, допустили. Так хто допустив мусив би взяти в них підписку про довічне нерозголошення, або виплачувати супер-зарплату. Але чомусь не практикував ані першого, ані другого.

Як розуміємо до кінцевого споживача доходила лажа, хоча із нормальним терміном придатності. От вам і стандарти.

Справедливості заради, скажу, що тепер, здається, дату наносять лазером (чи чим там?) тому перепаяти її як тоді, "зелені" і "балакучі" вже не зможуть...

Опубліковано

коти - хижаки і їм потрібно м"ясо. На травичці вони довго не протягнуть

Повторюсь

то Ви і решту членів родини хімічним кормом годуєте?

А де ви це прочитали ? процитуйте, будь -ласка, якщо не наклеп.

Опубліковано

А де ви це прочитали ? процитуйте, будь -ласка, якщо не наклеп.

тобто хочете сказати що готуєте/ годували тварин лише натуральними продуктами?

чи щиро вірите, що корм без хімії?

Опубліковано

Вибачте за моє припущення!

Ви так "виросли" в моїх очах! Людей, які живуть у місті і не годують домашніх улюбленців купованими кормами, одиниці! Ціную людей, які так дбають про здоров"я тварин! Реальна повага Вам!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...