Перейти до змісту

Порадьте відеокарту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Планую проапгрейдити комп. Хочу вислухати поради яке відео краще поставити на материнку ASRock ConRoe1333-D667. На материнці вже є вбудоване графічне ядро Intel GMA 950, але мені того мало) Бюджет приблизно 1к гривень. Цілі - простий мультимедійний центр та іноді, можливо, погратися в щось не важке)) Варіанти бу відео також розглядаються. Дякую наперед.

Опубліковано

gtx260-280, або щось з радеонів типу 4850-4870. А взагалі раджу трохі докласти і взяти gtx 460, для вас буде ідеальний варіант, звісно що бу. На нові відеокарти зараз ціни кусаються, навіть на офісні.

Опубліковано

gtx260-280, або щось з радеонів типу 4850-4870. А взагалі раджу трохі докласти і взяти gtx 460, для вас буде ідеальний варіант, звісно що бу.

Майже підтримаю.

Бо, 260/285 - це ще ті сковорідки, які будуть жерти електроенергії .... Не всякий БЖ потягне. та й немає там діректа 11-го.

Про радеони промовчу - не моє, не люблю ... А щодо 460 - цілком реально. Навіть отаку! Як і 550ті. Хоча для неї +300 грн уже потрібно.

В 1000 грн можна вкластися.

регулярно моніторю цей сегмент. На тому ОЛХ - можна знайти. Якщо чоловік не вчора зареєстрований, а хоча б 2 роки - то сміливо можна брати, попередньо попросивши скріншоти тестів. (вище є посилання на подібні карти).

І бж для 460 - вистачить ще 300-350 ват. Чесних! а не ноунейм.

Варіанти бу відео також розглядаються. Дякую наперед.

Тільки Б,В,

Нове в такій ціновій категорії - буде не таке вже й потужне. І переплачувати за нього - я б не став. Якби бюджет був 4500 - 5000 тоді сказав би - брати нову на розетці gtx760. і все.

Опубліковано

Коли DX11 не принциповий (Танки, Дота і подібні - грати можна на ура)

маю:

8800 GTS - 640mb 320bit

GTS 250 - 1024mb 256bit

GTX 275 - 896mb 448bit

без ремонтів, 100% функціонал, якщо цікаво - контактуй в приват.

Опубліковано

БЖ 350 ват. Задумуюсь над 460.. Поки дякую

скільки ампер видає на 12v? Бо підозрюю, що він відеокарту не потягне, хіба щось типу 7750 або 5750 :)
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Планую проапгрейдити комп. Хочу вислухати поради яке відео краще поставити на материнку ASRock ConRoe1333-D667. На материнці вже є вбудоване графічне ядро Intel GMA 950, але мені того мало) Бюджет приблизно 1к гривень. Цілі - простий мультимедійний центр та іноді, можливо, погратися в щось не важке)) Варіанти бу відео також розглядаються. Дякую наперед.

Вибачаюсь, буду розмовляти на російській мові, просто мені так зручніше)))

Советую видеокарту Radeon HD 6870 1 gb, ее можно отнести к малобюджетным видеокартам, если брать новую, то будет стоить дороговато(однозначно больше 1к грн), но можно поискать б/у на рынке, цена будет как-раз для вас, может еще чучуть добавите))) К примеру торговая площадка olx.ua , там поищите)

Для работы видеокарты требуется блоки питания на 500 Вт. Объем памяти составляет 1ГБ. Ее достоинствами можно назвать наличие множества разъемов, что дает различные возможности для подключения. Предварительно оставлю ссылку на сравнение видеокарт Nvidia и Radeon  ;) 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...