Перейти до змісту

куплю playstation 3 slim

Рекомендовані повідомлення

куплю playstation 3 slim шиту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5000грн. і можу сьогодні зробити, стан ідеал, комплект- коробка з документкми, приставка+500гб. hdd, джойстик, шнур живлення, шнур зарядки джойстика, шнур hdmi, вінтчестер забю іграми

якщо цікавить пиши в лс, або дзвони 0951476607,0987200011 Олександр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все ще куплю 160 гб було б добре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаєш у обємі вінта щастя? Різниця в ціні між 500гб. і 160 буде гривнів 300, слімка 2500-і моделі і з прошивкою не вище 3.55 ціниться за те що іі можна прошити без "хірургічного втручання" за допомогою флешкі і прямих рук, всі інші моделі шються тільки способом, впаювання в приставку емулятора привода, по перше ціна тоі штуки баксів 80, і стирчати з приставкі будуть шлейфи що портить вигляд консолі

Не з тоі сторони шукаєш економіі, халява тут не пройде, дешевих ps3 slim з можливістю прошити через флешку немає, хочеш дешевше купуй xbox 360 slim, реально різниця тільки в ціні,/ оскільки люба версія бокса шється, а ігри ті ж самі, навіть контроллер (джойстик) xbox360 визнаний найкращим та найзручнішим у світі, ігри практично ті ж самі

Тим паче слім версія - надійна, тиха, холодна, безпроблемна короче!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаєш у обємі вінта щастя? Різниця в ціні між 500гб. і 160 буде гривнів 300, слімка 2500-і моделі і з прошивкою не вище 3.55 ціниться за те що іі можна прошити без "хірургічного втручання" за допомогою флешкі і прямих рук, всі інші моделі шються тільки способом, впаювання в приставку емулятора привода, по перше ціна тоі штуки баксів 80, і стирчати з приставкі будуть шлейфи що портить вигляд консолі

Не з тоі сторони шукаєш економіі, халява тут не пройде, дешевих ps3 slim з можливістю прошити через флешку немає, хочеш дешевше купуй xbox 360 slim, реально різниця тільки в ціні,/ оскільки люба версія бокса шється, а ігри ті ж самі, навіть контроллер (джойстик) xbox360 визнаний найкращим та найзручнішим у світі, ігри практично ті ж самі

Чого ти лізеш з своїми "гамнопорадами" полішук ти дурний! Ну не хоче людина купляти в тебе баригі приставку, хоче дешевше, і правильно робить. В кожній темі аби комусь підісрати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ти лізеш з своїми "гамнопорадами" полішук ти дурний! Ну не хоче людина купляти в тебе баригі приставку, хоче дешевше, і правильно робить. В кожній темі аби комусь підісрати

ну-ну нехай шукає дешевше, я не проти, а ти фільтруй базар, бо забанять тебе за образи, я здається тебе не обзивав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сваритись не треба) все тихо мирно) моя приставка мене знайде)

ні то може зламають пс4 й всі проблеми вирішаться.

Проблема не в грошах проблема в нормальній обгрунтованій ціні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сваритись не треба) все тихо мирно) моя приставка мене знайде)

ні то може зламають пс4 й всі проблеми вирішаться.

Проблема не в грошах проблема в нормальній обгрунтованій ціні

чесно, подивыться на олх по Луцьку там за 6000 продають, обгрунтування елементарне, моделька на сьогоднышный день вже рідка CECH-2508b, вони ще шьються за допомогою флешкі і при умові наявної в ній заводської прошивкі 3,55 - не вище, всі інші моделі 3000 , 4000 прошиваються або за умови даунгрейду(але це лімітована серія 3000-ї ревізіїї тобто вони з завода ішли з прошивкою 3.55 але ті хто їх продають уже вспіли обновитись до 3.56 і вще, тут ще можливий даунгрейд) або ж за допомогою кобри чи е3, як на мене навіть те що в юсб порті стирчить свисток - перехідник ,а в заді приставки шлейф з перемикачем режимів - це все портить всю оригінальність приставки і звичайно її зовнішній вигляд, та і приблуда та вартує доларів 60-т, тому не знаю на зкільки дешевше буде приставка з встановленою на ній - кобри оде наприклад, я ж не так давно(місяця два назад) продавав практично нову пс3 супер слім без жорсткого диску і в оригінальній комплектаціїї - за 2500 продав, ну тут можна порахувати 2500 + кобра 60 доларів(1300грн.) + 350 робота по встановленню + жорсткий диск 500-ка ну нехай 500 грн. і тут маємо 4650 грн. і стирчащі шлейфи та свиски, тому навіть не знаю самі судіть, в мене прошита приставка і нічого не стирчить

я не навязуюсь, цю пс3 що я пропоную - особисто моя і продавати я її сильного бажання не маю, крім того вона в ідеальному стані, є коробка і всі бумажки, жорсткий диск на 500гб., прошивка 4.55 роджеро, ігор на вінта закину під завязку, що ше треба!? іксбокси будуть на порядок дешевші - бо вони дешеві в прошивці і прошиваються практично люба ревізія приставкі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Про однакові ігри взагалі брєд. На боксі крім гірсів та форзи нічого толкового немає. В Соні ж купа ексклюзивів. І 5 кусків за 3 плойку це звісно епік. Багато непотрібного тексту про ревізії. Все що до суперслім, шиється чудово, за умови заводської 3.55. НЕ шиється лише остання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...