Перейти до змісту

Порадьте хостинг

Рекомендовані повідомлення

Порадьте який краще хостинг вибрати для невеличкого інтернет магазину на Wordpress. Бажано з можливістю щомісячної оплати та розміщенням не одного а хоча б двох сайтів. В цій справі є повним делетантом - Google видає кучу прпозицій. Але можливо хтось має досвід користування. Буду вдячний за будь яку інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне укрнэймз нравится. Если не дорогой то хвостинг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут http://paylicense.com/ хоть 10 сайтов за 0,95$

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоть 10 сайтов за 0,95$

цей "хостер" - повна лажа, колись один з клієнтів розмістив там сайти - більше 10-15 чоловік одночасно в онлайні і аккаунт блочать за перевищення нагрузки,

питається в задачі - яке ж в них залізо, якщо 10-15 чоловік - це вже "нагрузка"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоть 10 сайтов за 0,95$

цей "хостер" - повна лажа, колись один з клієнтів розмістив там сайти - більше 10-15 чоловік одночасно в онлайні і аккаунт блочать за перевищення нагрузки,

питається в задачі - яке ж в них залізо, якщо 10-15 чоловік - це вже "нагрузка"...

Улыбнул ваш ответ про 10-15 человек, хостер с 2008 года работает. Может сайт вашего друга говнокодом писался.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Улыбнул ваш ответ про 10-15 человек, хостер с 2008 года работает. Может сайт вашего друга говнокодом писался.

ну, те що ви "улыбаетесь" без видимих на це причин, це Ваша особиста справа, крім того, я "про друга нічого не казав", та й про говнокод,

ви скоріш за все тільки в інеті читали, а так, навіть уяви не маєте що це і як виглядає.

Тепер стосовно хостера, про те що цей хостер гівно - думаю не тільки я, пожете погуглити про нього відгуки.

Крім того, така солідна фірма - немає навіть телефону на сайті, та і адреса вказана тільки в офшорі, що, за 8 років не розжились на телефон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Александр666,

Дедік в Україні 70$ в Німеччині 60$ в чом прикол?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Александр666,

Дедік в Україні 70$ в Німеччині 60$ в чом прикол?

Цены такие я так понимаю. Они же арендуют серваки, у немцев ресурсов по больше и заказов тоже, вот и могут себе позволить более низкие цены.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Они же арендуют серваки, у немцев ресурсов по больше и заказов тоже, вот и могут себе позволить более низкие цены.

Вангую - серваки, просто реселлять від Hetzner,хіба не так?

P.S. Александр666, У нас - "городок хоть и маленький", але людей, які працюють в сфері ІТ - дуже багато.... а "Борда" - дуже дружна ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще майте свого сервер на DigitalOcean

це моє реф посилання.

Всеодно дійдете до того що вам потрібен буде сервер, а там ціни демократичні, раджу стартувати з 5 доларів, далі якщо будуть потрібні ресурси можна розширюватись, оптимальний старт з 10 баксів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

краще майте свого сервер на DigitalOcean це моє реф посилання. Всеодно дійдете до того що вам потрібен буде сервер, а там ціни демократичні, раджу стартувати з 5 доларів, далі якщо будуть потрібні ресурси можна розширюватись, оптимальний старт з 10 баксів.

судячи з першого посту, ТС - навряд чи розбереться з "хмарним" хостінгом, та й підтримка тільки на англійській (чи щось змінилось?)

варіанти є, і їх не мало, і майже всі в ціновому діапазоні 30-50 грн, тобто, 1-2 долари на місяць і майже скрізь - перший місяць безкоштовно.

тут треба вибирати, де більш "шустрі" сервери та цілодобова підтримка...

наприклад - thehost.ua для одного з проектів користуюсь пакетом "Бізнес" (до 10 сайтів,15 БД) ціна всього 35 грн на місяць, з підтримкою за рік тільки раз розмовляв і то, по фінансах,а так - стоіть ispmanager і можна все зробити.

ще,кілька років користуюсь декількома хостингами, але там, або VDS, або колокейшн....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зареєструвався на thehost.ua, буду пробувати. Ціни більш цікавіші ніж на Mirohost

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://uahosting.com.ua/

користуюсь кілька років для невеликих сайтів. працює без проблем, не високці ціни. толкова техпідтримка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...