pasha1207 Опубліковано 28 Вересня, 2015 в 21:51 #1 Опубліковано 28 Вересня, 2015 в 21:51 Власне продаю свою карту NVIDIA GTX 260 reference. В користуванні в мене більше 7 місяців, мінялась паста.Поки комп мій був розібраний, дав сусіду на користування ( 2 тижні) повернув уже із дефектом.Детальний опис проблеми.При запуску операційної системи, на екрані зелені квадратики, дуже дрібні, але все інше відображаєтсья в нормі.В біосі теж така ситуація.Загрузка ОС проходить нормально, без будь яких відхилень від норми.В Windows'i все працює чудово, ніяких лагів і тормозів, HD фільми крутить. В GPU-Z не показує деяку інфу про чіп, шейдери і ще щось.Якщо потрібні фото чи скріни, скину за бажанням.В сервіс на відновлення не носив, так як багато "майстрів" роблять з них трупи, та деруть неадекватні суми.В комплекті йде карта зі стоковим охолодженням.Ціна питання - 350грн
pasha1207 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 22:55 Автор #2 Опубліковано 1 Жовтня, 2015 в 22:55 АП.Нова ціна 300грн.Також віддам не працюючу відеокарту Zotac 8600GT Zone Edition.В вінді не бачиться, зображення нема. Слідів пайки теж немає.Віддам у подарунок покупцю, все ж думаю покупцем буде людина яка займається ремонтом.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.