Перейти до змісту

Продам, Tamron SP 17-50 mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical (IF) for Nikon

Andypack

Рекомендовані повідомлення

Універсальний світлосильний об'єктив для камер формату DX.

Tamron SP 17-50 mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical (IF) Nikon

+ Фільтр захисний UV 67 мм.;

Сумісний зі всіма (!) дзеркальними цифровмими камерами Nikon з матрицею APS-C.

Передня лінза не обертається;

Стан: 0% зносу, лінзи чисті,без пилу, подряпин, масла, використовувався декілька раз, під воду не потрапляв.

Придбаний 8 липня 2015 року, гарантія 24 місяці.(залишилось ще 22 місяці)

Комплектація: коробочний варіант, кришки, бленда, документи.

+ Подарунки:

1. Об'єктив HELIOS 44M-4, f2/58, діам.для фільтра 52мм, кришка передня, стан ідеальний;

2. Перехеднік М42-Nikon без лінзи;

3. Макро реверс адаптер М52-Nikon;

4. Пульт (InfraRed) дистанційного керування затвором камер Nikon, з батарейкою.

Детальніше у повідомлення.

6300 грн.

post-30092-0-56785500-1442566653_thumb.j

post-30092-0-17539200-1442566670_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Три питання:

1. Причина продажу?

2. Додаткові подарунки не цікавлять взагалі (ну, ми ж з вами розуміємо шо під виглядом додаткових плюшок ви просто хочете позбутись непотрібного мотлоху :) ) - то чи можливий продаж лише самого об"єктива за ціну дешевшу ніж заявлено в оголошенні?

3. Чи буваєте ви в Ковелі щоб можна було подивитись\попробувати об"єктив на своєму апараті?

Доброго вечора.

По суті.

1. Причина банально проста, цей об'єктив без оптичної стабілізації, я хочу купити такий саме, тільки зі стабом (скажу чесно, провтикав, де купляв - в описі був стаб, а в назві моделі - ні - ось і проколовся) мені більше доводиться знімати з рук, а в умовах приміщення , якщо немає штативу , трохи складно, скажемо так - виходить один якісний кадр з двох.

2. Подарунки не впливають на ціну, Ціна не змінититься, я брав скло за 7100(є чек) + пересилка грошей продавцю(біля 300 грн), не забувайте про гарантію. Ціна адекватна, вибачте, не можу скинути, хіба що 100 грн Вас врятує. згоден на 6200 грн.

3. В Ковелі не буваю, але все можна владнати, можемо домовитись , я можу приїхати, або Ви до мене, та й протестуємо, тільки в вихідні.

Додатково. В мене камера D90. Якщо потрібно ,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже шкода, шо не получається конструктивного діалогу :( Як в тому анекдоті: "З таким настроєм ви слона не продасте..." :)

6200 - це було б дуже щедро якби не знати, шо це ціна абсолютно нового, не з рук, а з магазину Тільки не кажіть шо з інтернет-магазинів купувати небезпечно! Я половину своїх об"єктивів (в тому числі і точно такий Тамрон) купував саме з інтернет-магазинів.

Хм, так он и есть новый. Куплений в интернет магазині. ТІльки не розумію, для чого весь цей діалог, якщо в Вас такий є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та все просто пояснюється: мій колега побачив у мене такий об"єктив і попросив найти йому аналогічний, отже я шукаю об"єктив для колеги.

А тепер ви спробуйте так само просто пояснити чому купувати у вас (просто нік на форумі, НУЛЬ повідомлень) поюзаний 2 місяці об"єктив (а за такий строк з ним могло трапитись що-завгодно) за ціною нового те саме (ваші слова) шо купувати новий у відомому інтернет-магазині?

Я і не вмовляю купляти саме в мене ), дійсно в магазині можна купити, а продають те що не потрібне. Це ж дошка оголошень.. Доречі , для спілкування є приватні оголошення а не загальне обговорення. Дякую

Якшо якась річ (а тим більше така високоточна як об"єктив) знаходилась у користуванні 2 місяці - це вже означає шо ця річ б\у. А це вже як мінімум -20-30% від ціни нового. Інакше просто нема сенсу зв"язуватись. Це ж не якийсь там рідкісний чи ексклюзивний товар.

P.S. Я вже не торгуюсь, я вам просто пояснюю ситуацію. Бо торгуватись є сенс якшо стартова ціна адекватна.

Пояснювати мені не має необхідності, об'єктив цей продається на 15% дешевше від ціни покупки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Я вже не торгуюсь, я вам просто пояснюю ситуацію

З усього видно, що ти і не торгувався, ти КРАСУВАВСЯ...

Тим більше, що

Доречі , для спілкування є приватні оголошення а не загальне обговорення.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Знижено ціну

Універсальний світлосильний об'єктив для камер Nikon DX.

Tamron SP 17-50 mm f/2.8 XR Di II LD Aspherical (IF) Nikon + Фільтр захисний UV 67 мм.;

Сумісний зі всіма (!) дзеркальними цифровмими камерами Nikon з матрицею APS-C.

Стан: 0% зносу, лінзи чисті,без пилу, подряпин, масла, використовувався декілька раз, під воду не потрапляв.

Придбаний 8 липня 2015 року, гарантія 24 місяці.(залишилось ще 22 місяці)

Комплектація: коробочний варіант, кришки, бленда, документи

Бонус:

Пульт (InfraRed) дистанційного керування затвором камер Nikon, з батарейкою.

Детальніше у повідомлення.

6000 грн.

post-30092-0-28669400-1443551121_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продано, тему можна закрити! Дякую всім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...