Перейти до змісту

Кредитне рабство замість технічного дефолту

SanyaTT

Рекомендовані повідомлення

Послухайте мудру людину і задумайтеся............

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Дуже правильно говорить! Уважуха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось мені підказує, що на погашення російських євробондів нам дадуть черговий кредит Європа\США.

Звісно одне діло брати кредити, друге діло ці кредити розумно використати, а не дати розкрасти. Нажаль, у нас друге.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послухайте мудру людину і задумайтеся............

Какие будут предложения?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какие будут предложения?

Те що каже Ярош в сусідній темі, до зброї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для запеклих бордівців якраз ось на картинці, завжди при зброї!

2917343.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какие будут предложения?

Ещё раз? Ищо одну врядли переживём))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема в тому, що до зброї готова менша половина Українців, друга половина буде за мирне рабство. Тому скоріше всього буде країна платити ці кредити, і ніде не дінеться. Хіба щось кардинально зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ВВП упал за пол года в годовом изчислениии..."

рука-лице

піврічні дані можна порівняти з піврічними даними минулого року, але ніяк не з майбутнім

чи він ще й пророк?

далі слухати не став

десь в темах була графіка про борг України, там 70млрд і не пахло, звідки цифра?

зато як очі пучить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема в тому, що до зброї готова менша половина Українців, друга половина буде за мирне рабство. Тому скоріше всього буде країна платити ці кредити, і ніде не дінеться. Хіба щось кардинально зміниться.

Ты думаешь если поменять власть нам долги простят?Есть факт- долги.Какое бы ни было правительство их отдавать всё равно нужно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты думаешь если поменять власть нам долги простят?Есть факт- долги.Какое бы ни было правительство их отдавать всё равно нужно.

Можна відмовитися їх платити от як ленін зробив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо б побачили, що у нас ідуть реформи семимильними кроками, то думаю, що могли б і дещо простити/відстрочити/реструктуризовати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Україна "каряво" намагається жити цивілізовано, жити із принципом верховенства права. Але є одне але: право приватної власності стоїть вище права на життя, здоров'я і всі інші елементарні права.

Так, Україна, в обличчі влади, брала кредити. Так там мільярди. Так їх багато. Але в свої 24 роки я не знаю, за що я маю пахати за "грош", хоч і для 75 % волинян це і хороший грош, але є люди на Волині, які не виживуть і за них (через стан здоров'я, наприклад).

Так от, якщо я не погоджуюся, що Україна бере ці кредити, якщо я не погоджуюся що я буду множити мільярди ротшильда і сороса, то в чому користь такої демократії, якщо я не можу цього змінити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яким чином ми будемо платити? Нирками? ВВП країни впало і падає далі. Борги продовжують рости. Гроші не вкладаються в перспективні довгограючі проекти, які зможуть зробити профіцит бюджету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так от, якщо я не погоджуюся, що Україна бере ці кредити, якщо я не погоджуюся що я буду множити мільярди ротшильда і сороса, то в чому користь такої демократії, якщо я не можу цього змінити?

"Абратітєсь ва Всємірную Лігу Сексуальних Рєформ, может бить, там Вам памогут" (с) О. Бендер.

А що ти/я можемо змінити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яким чином ми будемо платити? Нирками? ВВП країни впало і падає далі. Борги продовжують рости. Гроші не вкладаються в перспективні довгограючі проекти, які зможуть зробити профіцит бюджету.

Багато людей заплатить своїм життям. Усі добре знають, і це не секрет, хоч і держстатистика про це не любить розповсюджуватися. Є загальносвітова практика, якщо в якійсь країні піднімаються податковий тиск на громадян, збільшується масово дитяча смертність. Знижується тривалість життя і здоров'я населення. Збільшується кількість розлучень, кількість матерів одиночок. І ще купа усяких інших ознак.

При цьому всьому будуть лякати Путіном, як бабайом, щоб платили справно і мовчали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є загальносвітова практика, якщо в якійсь країні піднімаються податковий тиск на громадян, збільшується масово дитяча смертність. Знижується тривалість життя і здоров'я населення. Збільшується кількість розлучень, кількість матерів одиночок. І ще купа усяких інших ознак.

Це в країнах, де податкова система не така, як у нас. Нам це, як солов'ю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато людей заплатить своїм життям. Усі добре знають, і це не секрет, хоч і держстатистика про це не любить розповсюджуватися. Є загальносвітова практика, якщо в якійсь країні піднімаються податковий тиск на громадян, збільшується масово дитяча смертність. Знижується тривалість життя і здоров'я населення. Збільшується кількість розлучень, кількість матерів одиночок. І ще купа усяких інших ознак.

При цьому всьому будуть лякати Путіном, як бабайом, щоб платили справно і мовчали.

Дуже вірно скзано. Іншими словами це називається геноцид Українського народу 21 століття. Раніше просто в людей зерно чи харчі забирали як в 32-33 роках, а зараз новітні технології 21 століття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Абратітєсь ва Всємірную Лігу Сексуальних Рєформ, может бить, там Вам памогут" (с) О. Бендер.

А що ти/я можемо змінити?

Працювати, працювати, працювати! Японія, Німеччина, Італія та ще багато країн світу брали такі кредити, що наші в прівнянні з ними це лушпайки... І нічого вигребли!

А вигребли важкою мнотонною фізичною, а передусім інтелектуальною працею!

Задумайтесь лишній раз коли сядите на перекур на роботі, скільки корисного за цей час можна зробити!

З того що я надивився за свою 15-річну кар"єру і з тим чим мені доводилося стикатися, то можу судити, що більшість працює аби як, а в скрізь в барах, на вулицях, по тирнетах сперечаються, як їм мають платити.

Може ми самі винні, що так багато гаємо свого часу на копіпаст чужих думок і не вмикаємо вчасно мізки щоб відділити, що правильно а що ні?

Не потрібно відразу намагатися розбагатіти, бо все як раптово прийшло так і піде, спершу потрібно навчитися заробляти.

Ми нація равшанів , шпикулянтів і шляпатурів? Яких трахає "політикум" олігархів, на яких ми тримаємо злобу, але з власної волі знову і знову обираємо їх за крихітне передвиборне "хоть щось!"? ВКЛЮЧАТЕ МІЗКИ! ЙДІТЬ НА ВИБОРИ! Ну вже якщо на цих виборах вам небуде кого обирати то я вже не знаю яким потрібно бути дибілом! Дуже багато хороших людей які балатуватимуться на цих виборах згаяло багато свого часу, не за гроші, а так ради Неньки щоб щось в нас змінилося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВКЛЮЧАТЕ МІЗКИ! ЙДІТЬ НА ВИБОРИ! Ну вже якщо на цих виборах вам небуде кого обирати то я вже не знаю яким потрібно бути дибілом! Дуже багато хороших людей які балатуватимуться на цих виборах згаяло багато свого часу, не за гроші, а так ради неньки щоб щось в нас змінилося.

Досить людей "дибілами" називати, а то уподобаєшся цьому ж слову. Назви дуже багато хороших людей, будь ласкавий (можеш в приват).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соскін пагаваріть гаразд це я знаю. але от щось багато того що він говорить виявляється як в пусте відно перднути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВКЛЮЧАТЕ МІЗКИ! ЙДІТЬ НА ВИБОРИ! Ну вже якщо на цих виборах вам небуде кого обирати то я вже не знаю яким потрібно бути дибілом! Дуже багато хороших людей які балатуватимуться на цих виборах згаяло багато свого часу, не за гроші, а так ради неньки щоб щось в нас змінилося.

Досить людей "дибілами" називати, а то уподобаєшся цьому ж слову.

Не переживай ;) Переживу!

Назви дуже багато хороших людей, будь ласкавий (можеш в приват).

ближче до виборів буде ясніше з іменами. І навіщо в приват?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соскін пагаваріть гаразд це я знаю. але от щось багато того що він говорить виявляється як в пусте відно перднути.

Ну в його промові є велика доля істина, але ж ми не знаємо всієї вхідної інформації про умови кредитів, домовленості, не маємо макроекономічних показників. Тільки загальна фнформація, якою кожен може маніпулювати по-своємо. Так що не так все просто.

ближче до виборів буде ясніше з іменами. І навіщо в приват?

Це так, щоб срачу не розводити, так би мовити для саморозвитку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для сраколизів пороха! (повторение мать учения)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив я таких людей, які спішать відділяти інших, кажучи що хто не думає так як він - то бидло й дебіли. Але спішу зауважити - це дуже ущербна думка, ніколи так не вирішуйте питання для себе, щоб потім не журитись через це.

Те, що наші люди працюють аби як - згідний частково. Історично так склалося, що українці майже всю свою історію гарували як раби, їм не давали підняти голову і заганяли силою як скот. Різні повстання були, різні визвольні війни, та результат чомусь завжди залишався один. Згадайте часи Київської русі, згадайте козаччину, згадайте УНР ЗУНР. Мабуть саме тому українці не хочуть пахати як коні, бо це вже генетично заклалося в людях, що хто не працює - той їсть. Тому я не можу сказати, що українці ледарі, зовсім ні. Я хочу сказати, що вони почуваються приреченими і покинутими. Хто буде працювати без мотивації? Хто буде працювати з усіх сил, якщо знатиме, що чим більш стараєшся - тим більше на%буть??? Підніміть руку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...