seo Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 09:58 #1 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 09:58 потрібні авто слюсарі на СТО "Дукат Оіл"Заробітна плата від 3000грн/міс.робочій час з 9;00- до18;00 год.чергова група з8:00-до 20:00 год.дружній колектив,сприятливі умови праці. можливість офіційного працевлаштування.тел.(0332)770186моб.0501505500
Davids Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:00 #2 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:00 Повтікали звідти всі вже ?)Щось на Дукат частіше і частіше жаліються...принаймні мені.
SanyaTT Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:05 #3 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:05 А хто там власник на дукаті???
seo Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:09 Автор #4 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:09 Повтікали звідти всі вже ?)Щось на Дукат частіше і частіше жаліються...принаймні мені.повиганяли тих хто на роботу болт ложив.А хто там власник на дукаті???Відповів
SanyaTT Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:11 #5 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:11 ВідповівДякую, буду знати!
SanyaTT Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:22 #6 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:22 3000грн/міс, які ви так жирно виділили, на сьогоднішній день мало!!! Якщо руки ростуть з правильного місця то авто слюсарь відносно легко заробляє значно більше.. вас бл....ь не поймеш, в сусідній темі дівчина запросила зарплату теж 3000 то обісрали її з ніг до голови, що це дуже багато як для неї (що за такі гроші вона ще й в попу має дати ) тут роботодавець пропонує вже 3000, теж гандон бо мало)))) це жесть.......
seo Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:30 Автор #7 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:30 3000грн/міс, які ви так жирно виділили, на сьогоднішній день мало!!! Якщо руки ростуть з правильного місця то авто слюсарь відносно легко заробляє значно більше..якшо тобі мало то можеш підняпрягтись на роботі і більше заплатять. все залежить від того чи є бажання взагалі працювати.
vagus Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:30 #8 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:30 Да контора скурвилась буквально за пару останіх років! Пару днів назад поміняв фільтра! Авто стало погано заводитись!до них заїхав правда подивились все сухо! прийшов якись "вумний" і почав торочити мені що мол ви знаєте скільки в цій машині електроніки! тіпа того що це не їхня вина! Сьогодні їду на СТО шукати причину! А на рахунок кадрів всі повтікали нормальні майстри! за такі гроші тільки студенти можуть працювати! самі знаєте як!
bublik007 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:35 #9 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:35 3000грн/міс, які ви так жирно виділили, на сьогоднішній день мало!!! Якщо руки ростуть з правильного місця то авто слюсарь відносно легко заробляє значно більше..Так то воно так, але є одне але- треба знайти місце, де "правильному" автослюсарю заплатять , як Ви кажете, значно більше))) Абищо він приватно тим займатись буде.
seo Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:35 Автор #10 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:35 Да контора скурвилась буквально за пару останіх років! Пару днів назад поміняв фільтра! Авто стало погано заводитись!до них заїхав правда подивились все сухо! прийшов якись "вумний" і почав торочити мені що мол ви знаєте скільки в цій машині електроніки! тіпа того що це не їхня вина! Сьогодні їду на СТО шукати причину! А на рахунок кадрів всі повтікали нормальні майстри! за такі гроші тільки студенти можуть працювати! самі знаєте як!пішов тільки один. і причина того шо вважав себе афігєним спеціалістом. і тіпа йому все позволено.
seo Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:41 Автор #11 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 10:41 запропонуйте свою ціну і приходьте на роботу. і тут все стане ясно. якій ви на словах і якій в слюсарній справі майстер. може ше і 3000 ви небудете витягувати.
Megaherz Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 11:16 #12 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 11:16 Да контора скурвилась буквально за пару останіх років! Пару днів назад поміняв фільтра! Авто стало погано заводитись!до них заїхав правда подивились все сухо! прийшов якись "вумний" і почав торочити мені що мол ви знаєте скільки в цій машині електроніки! тіпа того що це не їхня вина! Сьогодні їду на СТО шукати причину! А на рахунок кадрів всі повтікали нормальні майстри! за такі гроші тільки студенти можуть працювати! самі знаєте як!Підтримую. Я рік назад міняв там масло в двигуні і всі фільтри.Все зробили, окрім одного : не поміняли мені масляного фільтра,я це побачив тільки зараз - коли знову міняв масло (тільки вже не в них).Гроші з мене здерли за заміну того фільтра (як і за сам фільтр), а його так ніхто і не поміняв тоді.Добре що двигуну від того нічого не сталось.Висновок : я до них більше ніколи не поїду.
seo Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 11:54 Автор #13 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 11:54 Да контора скурвилась буквально за пару останіх років! Пару днів назад поміняв фільтра! Авто стало погано заводитись!до них заїхав правда подивились все сухо! прийшов якись "вумний" і почав торочити мені що мол ви знаєте скільки в цій машині електроніки! тіпа того що це не їхня вина! Сьогодні їду на СТО шукати причину! А на рахунок кадрів всі повтікали нормальні майстри! за такі гроші тільки студенти можуть працювати! самі знаєте як!Підтримую. Я рік назад міняв там масло в двигуні і всі фільтри.Все зробили, окрім одного : не поміняли мені масляного фільтра,я це побачив тільки зараз - коли знову міняв масло (тільки вже не в них).Гроші з мене здерли за заміну того фільтра (як і за сам фільтр), а його так ніхто і не поміняв тоді.Добре що двигуну від того нічого не сталось.Висновок : я до них більше ніколи не поїду.якій у вас автомобіль?
Polehan Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 12:01 #14 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 12:01 А я от третій рік туди їзджу, і батя 5й рік, і задоволені. І майстри нормальні, і міняють все норм і поговорити можна)))
Megaherz Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 12:02 #15 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 12:02 Да контора скурвилась буквально за пару останіх років! Пару днів назад поміняв фільтра! Авто стало погано заводитись!до них заїхав правда подивились все сухо! прийшов якись "вумний" і почав торочити мені що мол ви знаєте скільки в цій машині електроніки! тіпа того що це не їхня вина! Сьогодні їду на СТО шукати причину! А на рахунок кадрів всі повтікали нормальні майстри! за такі гроші тільки студенти можуть працювати! самі знаєте як!Підтримую. Я рік назад міняв там масло в двигуні і всі фільтри.Все зробили, окрім одного : не поміняли мені масляного фільтра,я це побачив тільки зараз - коли знову міняв масло (тільки вже не в них).Гроші з мене здерли за заміну того фільтра (як і за сам фільтр), а його так ніхто і не поміняв тоді.Добре що двигуну від того нічого не сталось.Висновок : я до них більше ніколи не поїду.якій у вас автомобіль?хочете мене вичислити ? шкода фабія 1.4
seo Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 12:30 Автор #16 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 12:30 для початку хто з слюсарів робив машину.
Megaherz Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 12:53 #17 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 12:53 для початку хто з слюсарів робив машину.ім'я не пам'ятаю, по російськи говорив, русявий, зріст середній чи вище середнього.потрібно глянути в книжечці яку Ви видаєте ,де записи робляться, можливо там пише.
seo Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 13:21 Автор #18 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 13:21 для початку хто з слюсарів робив машину.ім'я не пам'ятаю, по російськи говорив, русявий, зріст середній чи вище середнього.потрібно глянути в книжечці яку Ви видаєте ,де записи робляться, можливо там пише.я знаю про кого ви. він вже пів року як непрацює.
MaestroA Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 13:28 #19 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 13:28 А я от третій рік туди їзджу, і батя 5й рік, і задоволені. І майстри нормальні, і міняють все норм і поговорити можна)))Повністю підтримую. Адекватні хлопці. Завжди чемно відповідають на всі мої задротливі запитання. В боксах чистота і порядок. Якось моніторив ціни, то на той час були абсолютно адекватні.Був ще на Дукаті такий чоловік, Костя, міняв мені ремінь ГРМ, ще щось там. Був задоволений його роботою і відношенням. Шкода, вже з рік (може й більше), як не працює.
Megaherz Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 14:24 #20 Опубліковано 10 Вересня, 2015 в 14:24 для початку хто з слюсарів робив машину.ім'я не пам'ятаю, по російськи говорив, русявий, зріст середній чи вище середнього.потрібно глянути в книжечці яку Ви видаєте ,де записи робляться, можливо там пише.я знаю про кого ви. він вже пів року як непрацює.через таких майстрів і псується репутація СТО.в мене після того, як він не поміняв мені масляний фільтр - почали на холодну стукати гідрики, бо поки масло холодне - через забитий фільтр воно погано проходить і гідрикам не вистачає масла.їздив на діагностику - сказали добре промити двигун від шлаків при заміні масла, ну і відповідно поставити хороший масляний фільтр.якщо ж забути про цей момент, то СТО нормальне, але бажання заїхати до них в мене поки немає.
seo Опубліковано 11 Вересня, 2015 в 08:08 Автор #21 Опубліковано 11 Вересня, 2015 в 08:08 я вибачаюсь. але тема була создана для підбіру нових слюсарів про яких будуть відзиватись як найкраще.те шо було попередньо написано врахуємо і проведем розмову з слюсарями. для того шоб пообсирати сто м.Луцька пропоную создати тему і обговорити всі наявні сто Луцькаа. я більш ніж впевнений шо є сто про які варто також поговорити. оголошення остається актуальним потрібно 2 слюсара. зі можливості шоб один був знайомий з справою шиномонтажу. шиномонтаж 40% від вироботки. дякую за увагу. чекаємо вас за адресою м.Луцьк. вул.Василя Стуса 9. СТО "Дукат Оіл".
seo Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 12:55 Автор #23 Опубліковано 18 Листопада, 2015 в 12:55 актуально
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.