Перейти до змісту

Втрачено свiдоцтво про народження


Серж

Рекомендовані повідомлення

Так склалося, що батьки мої були у відрядженні в Нарьян Марі , там я і народився. А проживаю все життя на Україні, це Батьківщина моя.

Але довелося зіткнутися з ситуацією: переоформляти документи на будинок - дістався від батьків, кинувся вже на 6-му місяці, а свідоцтво про народження втрачено, ще з перших курсів університету десь в заставі залишив його за оренду ігрового картриджа :), а місце де залишав - вже немає, минуло років 10, приставками "Cюбор" мало вже хто грає, ларька того вже немає.

Нотарiус сказала, без свiдоцтва нiяк.

Замовив послугу витребування документів, тільки от тепер не знаю, як довго з Архангельської області може йти відповідь. А житло треба встигнути переоформити до закінчення 6 -ти місяців - в мене 2 тижнi.

Як бути? Потім тільки через суд? Або можна якось через нотаріуса?

Сподіваюся ніхто з таким не зіткнувся, але все-ж, може хто знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо послуга "витребування документів" не матиме наслідком отримання дублікату свідоцтва - тоді тільки через суд. Потрібно буде довести й встановити дату народження і особи батьків. З Архангельського РАЦСу дуже бажано отримати хоча б актовий запис про народження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за вiдгук!

Телефонували менi сьогоднi з Aitochka — вiдiзвався РАЦС Н. Мару, обiцяють поновити все. Обiцяли вчасно встигнути, тримаю кулачки)

Злiтати туди дуже дорого, дешевше всеж заплатити за послугу витребування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...