Fr1end Опубліковано 19 Серпня, 2015 в 17:43 #1 Опубліковано 19 Серпня, 2015 в 17:43 Підтримайте, будь-ласка, громадську ініціативу 26. СТЕЖИНА ЗДОРОВ'Я - створення умов для активного відпочинку в центральному парку м. Луцька (Петрочук Д.П.). Ініціатива передбачає створення у центральному парку Луцька так званої “СТЕЖИНИ ЗДОРОВ'Я” - це дистанція, яка долається на свіжому повітрі в пішому порядку або бігом з можливістю виконання додаткових фізичних вправ на спеціально обладнаних станціях фізкультурно- оздоровчого призначення та набуття навичок орієнтування на місцевості. Станції являють собою елементарні об'єкти тренажерного типу (пеньки, колоди, перекладина, стовпці тощо), які будуть виготовлені з природних матеріалів (дерево) та органічно вписуватимуться в ландшафт парку. Встановлені станції передбачають можливість виконання фізичних вправ із різним ступенем складності та рівнем навантаження, що дає змогу їх використовувати людям будь-якого віку та фізичної підготовки. Біля кожної станції буде встановлена інформаційна таблиця з візуальним роз'ясненням способу виконання вправи та подальшим маршрутом по стежині. Вона може стати популярною і під час прогулянок сімей з малими дітьми, і пробіжок лучан парком, і для проведення практичних занять з основ орієнтування на місцевості. “СТЕЖИНА ЗДОРОВ'Я” постійно пропагуватиме здоровий спосіб життя серед відвідувачів парку.Проголосуйте http://www.lutskrada...teliv-m-lucka-0
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.