volialutsk Posted August 11, 2015 at 06:36 AM #1 Posted August 11, 2015 at 06:36 AM Робота являє собою фізичну працю, а саме: в'язання арматури та виставлення опалубки в Чехії. Оплата за роботу 50у.о. в день на людину. Потребуються адекватні люди, НЕ П'ЮЩІ, НЕ НАРКОМАНИ. Доставка транспортом по 5 чоловік кожної п'ятниці, за рахунок бажаючого поїхати та добре заробити. Деталі за контактами роботодавця в приват, так як тему вони-ж попросили створити. Флуд будь-ласка не розводити в темі. Дякую за розуміння.
MOTOROLLLA Posted August 11, 2015 at 08:46 AM #2 Posted August 11, 2015 at 08:46 AM Уточніть:- яке місто- де жити- що їсти- скільки годин робочий деньНе для себе цікавлюсь, вберігаю Вашого роботодавця від лишніх дзвінків. Бо не ресйозно якось. ))
SOAD Posted August 11, 2015 at 08:49 AM #3 Posted August 11, 2015 at 08:49 AM а візу хто буде рішати?оскільки я знаю чехи вкрай обнагліли
volialutsk Posted August 11, 2015 at 10:15 AM Author #4 Posted August 11, 2015 at 10:15 AM Уточняю що вдалось з'ясувати:вакансії термінові!!!а візу хто буде рішати?оскільки я знаю чехи вкрай обнагліливіза -то за Вами,Уточніть:- яке місто- де жити- що їсти- скільки годин робочий деньНе для себе цікавлюсь, вберігаю Вашого роботодавця від лишніх дзвінків. Бо не ресйозно якось. ))- місто біля Праги- житло надається- їжа за власний рахунок- робочий день 10 год.Виїзд щосуботи!, люди вже повернулись звідти(приїхали візово-паспортні питання закрити) тому можна обсудити умови та деталі по телефону.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.