Перейти до змісту

Шанувальникам і знавцям мототехніки

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене є скутер (моторолер такий, япошка, Сузукі Летс 2). Я два сезони на ньому відкатав, а зараз він наполегливо просить втручання: став паршиво тягнути (хоча резерв є), труба до глушака в одному місці потребує заварювання, не хоче з електростартера заводитись, фільтр треба почистити, карбюратор, музику хочу нормально прикрутити і т.д.

Проблема в тому, що... ну не звідти в мене руки ростуть для того діла! Я вже всю теорію знаю, як що працює, як що прочищається, і т.д. Але все одно відчуваю, що один не потягну. Конкретно - треба:

1. Прочистити повітряний фільтр. Або поставити новий.

2. Прочистити карбюратор, підстроїти, щоб на холостих не глох, бо часом грішить.

3. Почистити електростартер.

4. По-можливості - почистити від нагара двигун.

5. Прочистити глушак.

6. І так, по-дрібному (підкрутити, просверлити, причіпити і т.д.)

В принципі, роботи на день (якщо є всі матеріали і інструмент). Інструменту в мене немає (сокира не в щот).

Так чого я хочу? Хочу знайти людину, яка розбирається в мототехніці, щоб на якусь суботу чи в будень десь засісти за моїм жужиком, проробити всі можливі вищеописані операції, і довести скутера до пуття. Можу заплатити (в розумних межах, звичайно), можу пивом, "поляною". Якщо когось цікавить - можу поділитися досвідом, як ставити музику на скутер (будь-який плеєр чи радіо + саморобний підсилювач, колонки. Всі вкладення в електроніку, крім плеєра, порядка 100 грн.)

Народ, дуже прошу, якщо хтось може - поможіть. Я мав телефон до одного непоганого майстра, але номер змінився, тепер не знаю, як чоловіка знайти. Або хоча б порекомендуйте, куда подацца. Бо сильно хочеться катацца. Дієві рекомендації також будуть винагороджені пивом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...